Uskrevne regler på snappenHej bloggen,

Jeg er vanvittig afhængig af Snapchat - det slår næsten min Instagram-mani.
Jeg bruger det konstant. Det er jo meget smartere end SMS & Facebook - du kan vise præcis hvad du laver og præcis hvor du er. Jeg bruger det nok en tand for meget - mine venner er i hvert fald på ingen måde i tvivl om, hvad jeg laver, hvor jeg er og hvem jeg er sammen med - min Story viser det hele.
Jeg er måske en smule skræmt over hvordan jeg selv - og mange andre hele tiden skal tage billeder og videoer af al ting, i stedet for at nyde det i momentet.

Anyway - en flittig snapchatter kender sine regler, here it goes:

Det hele skal lige tages med et gran salt - der er ikke noget man må og ikke må.

 1. Is på med de der nøgenbilleder - det er altså ikke sjovt, hvis du pludselig ikke er sammen med ham fyren, du har spammet ned med billeder af din booty..... ikke så smart. Hvis du endelig sender den slags billeder, så undlad din ansigt - du ved aldrig om du en dag bliver fame-fame-fame - også skal dine sex-tape billeder ikke florere rundt i pressen vel? Medmindre du kører en Kim K og bliver mange millioner....
 2. Hold igen hvis du er lidt for selviscenesættende på din Story (note til mig selv....) - jeg ved i hvert fald jeg er blevet opfattet som en smule små-irriterende - for ja, folk ved jo godt hvordan jeg ser ud. Istedet for at vise din dag, spejlvender du det og bliver pludselig en irriterende spiller - som reklamerne før klippet på Youtube..... vend kameraet om.
 3. Alt i nattelivet skal dokumenteres - hvor du er, hvor mange shots du har taget, hende der danser på bordet - hvem du er endt i seng sammen med! (kun til veninderne selvfølgelig...). Du kan altid bruge seriøs lang tid på at tjekke diverse personers weekend - det er da ret sjovt (uden at lyde som en kæmpe stalker)
 4. Snapchat er et øjebliksmedie. Du kan ikke åbne en snap og svare flere timer efter - You snooze, you loose.
 5. "Vi ligger i en seng" snappen...... hvorfor vil drenge dokumentere at man ligger ved siden af dem? Come on - det er da nobodys business. #kvindetrofæ
 6. Ligesom nattelivet skal alt dokumenteres når du er på ferie - hvide sandstrande, sangria, palmer, havet, solnedgange - kæmpe, kæmpe fan. Snap løs fra varmen.
 7. Jeg-føler-mig-ekstra-lækker-i-dag-og-skal-dele-det-med-alle-snappen - selvom punkt 3 skal være i mente - så snap da løs hvis du ser lækker ud!
 8. Jeg-cruiser-med-min-homie-snappen - altid godt..
 9. Sniger-snappen, hvor man filmer sin ven spiser og zoomer ind - også altid godt!
 10. Se-mine-sko-snappen - er det seriøst det eneste du kunne tage et billede af?! Så vær dog lidt kreativ.
 11. Jeg-træner-snappen - ja, vi er med på du træner Johnny Bravo.....
 12. Se-min-mad-snappen - vigtigste snap! Tag et billede af alt hvad du spiser - medmindre du sidder hjemme i dit sweat-gear og spiser toast....
 13. Den-virkelig-fail snap-som-ikke-skulle-have-været-på-mystory-snappen - især hvis du først opdager det efter virkelig mange timer.......
  Av, av og mere av!

Er der andre ting der skal tilføjes?

Vi snappes.

- Amalie

Synes godt om

Kommentarer

amalie
,
Haha, spot on! 😊 Elsker selv at følge mystories. Hvad er din snap Amalie?
Sofie
,
Hvor er din pink nederdel fra?
CarléCarlé
,
Den er fra 2nd Day 😊