Tips til din weekend

Billeder fundet på Pinterest - billedet til højre er @ditteblog

Første indlæg i 2020 og årets 2 fredag - wuhu! Humøret er højt her i min ende!

Jeg har været oppe og træne tidligt med Chris - og hun havde fundet det vildeste program. Hun følger en pige der hedder @carodaur som mange andre (2,1 mil!!!) følger. Hun har de vildeste træningsprogrammer liggende - og lagde et nyt op igår i hendes feed. 7 øvelser af 40 sekunders gentagelse og 20 sekunders pause i mellem. Vi to fire sæt - og gik 20 min. op af bakke på løbebåndet - hvilket resulterede i 537 kalorier!!! Så produktiv morgen. Nu sidder jeg på Union og arbejder og venter på noget morgenmad.

Har I en spændende weekend foran jer? Jeg holder så vidt muligt alkohol-fri måned - og INGEN slik eller sukker. Det er allerede lidt hårdt - selvfølgelig kun på sukkerdelen, men jeg har fået mange tips til alternativer, som der kommer senere på bloggen i dag. I aften skal jeg ud til mine forældre og spise og ellers skal weekenden bare gå med oprydning af mit tøj, da jeg snart skal sælge ud og rengøring - så alt i alt en meget praktisk og hyggeligt weekend.

Hvis I ikke har de store planer, har jeg sammensat en lille liste med lidt tips til det regnfulde vejr.

♥ Tag i biffen. Det er altid det hyggeligste en formiddag i weekenden. Jeg vil vildt gerne se "De forbandende år" eller "Frost II". Den første film er med Jesper Christensen, Bodil Jørgensen og en lang række af rigtig gode danske skuespillere. Den handler om den nazistiske besættelse under 2. verdenskrig. Du kan se traileren her.

♥ Udsalg udsalg udsalg. Jeg har holdt mig fra det - men der er jo udsalg over ALT. Min veninde fortalte mig, at hun så der var et kæmpe udvalg der var på 50% i Illum. Så hvis du bor i København - så tag forbi der. Der er sikkert virkelig mange gode fund. De her læderbukser fra & Other Stories er SÅ nice - og den her strik fra Filippa K.

♥ Ryd op i din bolig. Mikkel og jeg ryddede op i min lejlighed i weekenden - og det var virkelig tiltrængt! Jeg havde så meget pap, ting jeg ikke brugte og sindsygt proppede skabe med SÅ mange ting der enten skulle smides ud - eller andre kunne bruge. Vi fyldte en hel bil op og kørte afsted til containerpladsen. Vi mødte et par hvis barnebarn lige havde flyttet hjemmefra, så hun fik mange af de ting, der intet var galt med. Det var en så rar følelse, at kunne give det videre i stedet for bare at smide det ud. Så kæmpe go til at rydde ud - du bliver så glad for alt den plads der kommer.

♥ Hvis du er til true-crime - så skal du se "Don't Fuck With Cats" på Netflix. OMG! Det er den vildeste dokumentar jeg længe har set - den sidder seriøst stadig i kroppen. Den er bestemt ikke for sarte sjæle - og jeg ville ikke anbefale og se den alene, haha. Havde kuldegysninger over hele kroppen op til flere gange.

♥ Tag på Union og spis Brunch. Du skal muligvis vente lidt i kø - eller prøv at tjek hjemmeside og book bord. Det er seriøst det bedste og hyggeligste sted i KBH - med det dejligste og sødeste personale <3 Xx stamgæsten

God weekend venner

Synes godt om

Kommentarer

Ditte,
Hej Amalie
Vil du ikke kreditere når du bruger mit billede? 😊 (Billedvæggen)
ditteblog.dk
Cecilie
,
Jeg blev helt forvirret over at se din stue, troede det var et indlæg om blog anbefalinger
Julie
,
Jeg blev også helt helt forvirret.
carlecarle
carlecarle ,
Yes! Jeg fandt det på Pinterest på en hjemmeside, hvor der ikke var kilde til det - så vidste ikke det var dit. Men det er gerne gjort 👋🏼
nouw.com/carlecarle