Header

Mig når jeg har holdt en uge fri!

Jeg ville egentlig have lavet et "det-her-har-jeg-lavet-i-påsken-og-derfor-har-der-været-ingen-opdateringer" indlæg....... MEN, da jeg for ca. to uger siden skrev dette indlæg, har I nok fanget, at jeg haft brug for en pause for bloggen og at slappe helt af. DET har jeg fået gjort. Jeg har været på spa-ophold, tilbragt weekend med min skønne kæreste og sidder pt. på min Y-café i Stockholm og taster løs.

ALT Hvor rart det er, at holde helt fri! Vi bloggere skal hele tiden opdatere, komme med nye idéer, tanker, outfits, videoer - præstere det bedste vi kan, ligesom alle andre mennesker gør på deres arbejde. Jeg har bare haft brug at trække stikket godt og grundigt ud! Jeg havde brug for en tænkepause, at få pustet helt ud og har nu fået en masse ny energi, nye tanker og er klar på en masse spændende ting, der skal ske de næste par måneder.

ALT Hvor optur det er, at være på mini-spa-ferie! Jeg var i sidste uge to dage på spa-retreat med mine skønne forældre og min baby-bro. Vi tog til Comwell Kellers Park - som er virkelig anbefalelesværdigt. Det eneste vi lavede var, at bade, spise god mad, guffe massere af slik og se gode film. Vi snakkede om alt og intet og fik nydt hinandens selskab mere end man typisk gør i hverdagen. Det burde alle familier gøre engang i mellem!

ALT SKAM er tilbage! Det er med skam (sjovt Amalie..) at sige, at jeg aldrig rigtig fik set sæson 3..... MEN er i gang og kan slet ikke vente med at se Sana i sæson 4! Er det godt!?

ALT Pluspoint til "Big Little Lies" på HBO! Rasmus og jeg så alle syv afsnit på to dage. Den er helt igennem genialt lavet, filmet og skuespillet er fuldstændig fantastisk! Jeg anbefaler absolut at se den! Den er nervepirrende, men hammer god!

INTET Jeg ved ikke hvor tabu-belagt det er, at tale højt om savnet til sin kæreste....... men nu siger jeg det altså: jeg savner ham. Som de fleste nok ved, bor jeg i Kbh og Rasmus her i Sverige, jo mere tid vi tilbringer sammen, jo mere savner jeg ham i de dage/uger vi ikke ser hinanden........ Det kan hverken blive anderledes eller ændres på.... men derfor savner jeg ham stadig. #firstworldproblems

INTET Hvorfor det i alverden kan sne i april? Det har sneet her i Stockholm! Kan se at det 3 grader derhjemme.... 3 GRADER!? Hvad sker der!? Forårsvejret var jo et hurtigt smut forbi - det blev måske bange for, at absolut alle danskere rev fat i forårsjakkerne selvom vejret kun ramte 9-10 grader? Nu er vi alle forkølede og bliver for alvor syge af vinterkulden...... suk.

Jeg håber, at I har haft en skøn påske!

Xx ABlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments