Header

Hej bloggen,

En lille update herfra Stockholm.
Solen skinner (sådan da), jeg har lige været til et spændende møde og sidder lige nu og indtager verdens bedste Acai på Pom & Flora.

Jeg har så mange tanker om min nye blog - og er helt høj på følelsen, at der sker noget nyt!

Ugens 'tanker om alt & intet' kommer i dag, i steder for i mandags!

Sidste uge gik vanvittigt stærkt og pludselige glemmer man hvad der sker, kender I det?

ALT Jeg har fået lavet de flotteste negle af min negledame og fået påsat vippe-extenstions fra The Powder Room .
Det er utroligt hvordan bitte små ting, kan gøre at man altid synes udseendet spiller! Det dér med at stå op om morgenen og overhovedet ikke behøver at tage mascara på! Det er top luksus - kan godt nok ikke klø mig øjenene, men det måske også meget sundt?

ALT Jeg er i Stockholm helt til på mandag! Rasmus og jeg bor på en super cosy hotel , jeg kommer til at skrive mere om! Det er så fint og hyggeligt. Jeg har virkelig savnet Rasmus denne her gang, selvom der kun er gået lidt under to uger, siden vi har set hinanden. Følelsen af lykke over gensynet kan slet ikke til at beskrives. Jeg håber I alle har en ligeså skøn kæreste, som jeg ved, jeg har. #stadigteenageforelsket

ALT Det mest optur moment i Oscar-historien nogensinde! Dette klip gik verden over, da prisen gik til den forkerte - og synes det er så ubehageligt pinligt, at det er hamrende morsomt! Det må have været så akavet, at La La Land's instruktør skulle give prisen 'videre'! GENIALT tv-moment! #fan

ALT Hvor hooked jeg er blevet på at lave YouTube videoer - det er så sjovt! Er der noget specielt I vil se, høre mere om eller andre tiltag? Så sig frem!

ALT Ja, udover de falske vipper og neglene har jeg oså liiiiige smækket selvbruner på kroppen. Det er jo SÅ smart, at man kan blive tan på nul komma fem - helt uden striber, snask og lugten af brændt plastic! Køb den her hvis du støder på den! KÆMPE anbefaling herfra.

INTET Hvordan vaner aldrig bliver brudt!? Jeg har et skrivebord med en kæmpe Imac, meget blogger-agtigt interiør og nips - plus en mega komfortabel stol.... hvorfor bruger jeg så det ikke? Jeg ender altid op med at smide mig på sofaen eller i sengen og blogge løs...... Det med at sidde ved sit 'eget' lille hjemme-kontor er bare mere 'arbejds-agtigt'....... det er måske bare en blogger-ting..

INTET Minus-point til evig forkølelse - og undren over HVOR foråret bliver af? Jeg ved ikke med København, men her i Stockholm er det altså 4 grader og udsigt for minusgrader hver nat uger frem... Jaja, vintergækkerne er da sprunget ud.... men hvor er solskinnet og de 10-14 grader? For slet ikke at tale om, at det blæser hele tiden....... kom sommer, kom sol!

INTET Hvor nederen det er, at klække en blødkogt æg op - for at finde ud af, at det har fået for meget og er direkte uspiseligt! #firstworldproblems

INTET
Negative tanker til studiepres, samfundet normer og folk der ikke tror på, at det at være blogger er et erhverv. ØV!

Jeg håber, at I har haft en helt igennem fantastisk uge - altså frem til i dag!

Xx Amalie


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: EGO

Likes

Comments