HeaderALT Jeg har haft en fuldstændig fantastisk weekend. Rasmus har været hjemme - og det gør al ting lidt sjovere. Vi var til vores fælles veninde Christinas fødselsdag - der holdte et BRAG af en fest! Det er lang tid siden, at jeg har haft så sjov en aften - og danset meget. Heldigvis er Rasmus en rimelig god danser, for at sige det mildt - så han svingede mig rundt på dansegulvet.

ALT Paradise Hotel starter imorgen! Behøver jeg at sige mere!? Jeg er vokset op med Paradise Hotel og selvom, at det ikke er helt det samme som dengang... så er det stadig mega fedt at følge med i. Jeg plejer at se alle ugens afsnit om søndagen - kæmpe tip herfra!

ALT Jeg har fået min farmor og farfar på besøg. Min farmor og jeg har allerede sat maden over - og lige nu kører TV-avisen på skærmen imens vi snakker l's. Det er simpelthen så hyggeligt. Jeg får ikke set mine kære bedste forældre så meget som jeg gerne vil, men når jeg så endelig gør, er det SÅ hyggeligt!

INTET Alle jeg kender skal til The Weeknd... så selvom jeg har hyggeaften med familien.... ville jeg gerne stå med mine bedste venner og skrige "I'm a motherfucking starboy" !!!!!! MEN jeg må følge med på Insta-snap og Snapchat.... heldigvis er det jo sådan i dag, at du kan følge med i ALLE koncerter igennem sociale medier.

INTET At min hud både er tør og uren.... hvorfor!? Ja hvorfor fortalte min nye kosmetolog Nanna fra Dollface.... Jeg skal drikke mere vand, spise fiskeolie og åbenbart bruge en mindre formue på produkter - har endda købt noget The Kardashians bruger, så hvis mit ansigt pludselig går fra nu til Kylie Jenner, ved I hvorfor ;) #plasticmonstrerne

INTET Jeg er ikke så god til det dér med økonomi. Min farfar er heldigvis revisor og har hjulpet mig med momsregnskab angående mit firma.... men det der med tal, har bare aldrig været min stærke side. Jeg sidder altid ud som et kæmpe stor spørgsmålstegn, når jeg klikker ind på skat.dk - men mon ikke, at det hele spiller!

God aften!

Xx A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: EGO

Likes

Comments