HeaderHej bloggen,

Jeg har haft en meget travl uge - som har gjort, at bloggen slet ikke er blevet opdateret.

ALT Hvor rart det er, at koble helt af. Jeg kom hjem fra Amsterdam sidste søndag og havde brug for at slappe helt af. Det har jeg virkelig også fået gjort. Jeg har fået set min familie, veninder, snakket, grint og haft det fantastisk.

ALT Hvor optur det er, at få solgt ud af sin garderobe - og hvor glade nogen kan blive for ens aflagte tøj! :D Jeg havde en stand på Tradonomarket igår og fik solgt næsten alt det jeg havde taget med. Tak til alle jer der kom forbi og gjorde min søndag til en fest!

ALT Solen skinner og foråret er på vej! Måske ikke..... men det er mandag og solen skinner! HVAD er chancen!? Det gør da mandagen bare en smule bedre, synes ud ikke?

INTET At kulden fortsætter. Nu hvor vi alligevel snakker om vejr - hvorfor, hvorfor og hvorfor skal det være -4 grader!? Det er jo direkte ubehageligt....

INTET At bloggen ikke er blevet opdateret i en uge! Jeg har haft travlt og minus idéer i mit hovedet omkring hvad jeg kunne udgive - derfor droppede jeg det. Jeg har planlagt en masse indlæg de næste par dage, så det er bare med at klikke forbi ;)

INTET At der er fem dage til weekend og gensynet med min kæreste. Det er ligesom om, at dagene bare bliver LIDT længere når man virkelig glæder sig til noget. Jeg har en meget festlig weekend i vente - så de her dage må godt gå rigtig hurtigt!

God mandag alle sammen!

Xx AmalieBlog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Posted i: EGO

Likes

Comments