Sommer sandaler

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER

Hej piger ♥

Nyder I vejret? Hold op det er varmt! Det er jo helt ekstremt. Jeg kan ikke huske hvornår sommervejret har ramt Danmarks, som det har i de her dage. Det er jo vildt.

Jeg har været med familie det meste af dagen og sidder nu og skriver løs på det her. Jeg skal ud og spise med Elise, min veninde meget snart - måske med et glas rosé, selvom jeg lidt havde sagt til mig selv, at køre et par alkoholfri-dage efter Distortion, koncert og fødselsdag igår..... men jeg har allerede drukket ét glas Aprerol Spritz, haha! Det må være vejret.

Jeg så den her guide på Mie's blog og blev meget inspireret til at lave min egen. Jeg mangler VIRKELIG sandaler og har allerede købt 4 par online (alt var lidt for pænt) og jeg er blevet helt forelsket i alle sko fra Flattered. Jeg var til event forleden dag nede på Sonny hvor Emily viste nr. 10 og 14. frem hun har designet med dem. Jeg har personligt valgt den gule og glæder mig sådan til at iføre mig dem. Jeg er helt skudt i de hvide stropsandaler, der er perfekt til jeans til middag eller på stranden med en sød kjole. De er så smukke.

De her sko er SÅ smukke og simpelthen nævn i collagen tre gange - da de er alt for smukke til at lade vær'. Hvad er jeres yndlingsfarve? Jeg er helt vild med de blå.

Jeg sværger til Birckenstock og har lige købt et par i hvide - men de her er da alt for svedige? Er det bare mig? Jeg elsker alt med glimmer og klikker dem sikkert hjem en af dagene. De er altid vildt nemme at hoppe i og er pæne til brune fødder. Jeg er fan!

Nyd jeres søndag tøser.

KYS

Synes godt om

Kommentarer