HeaderMhhh... hvad er bedre end lækre beauty-produkter?

Jeg har været en beauty-freak så længe jeg kan huske - og hvis du spørger mine veninder kunne jeg åbne min egen forretning med forskellige cremer, fugtmasker og hårkure - men jeg er bare typen der køber alt det nye og "rigtige" man skal prøve og eje.

Jeg har i gennem tiden fundet frem til mine yndlingsprodukter og gjort dem til en fast del af mine rutine - der bliver dog tilføjet et par nyheder engang i mellen - men jeg har faste ting der aldrig bliver skiftet ud.

Jeg sværger til Tromborg. Jeg elsker, elsker, elsker alle deres produkter! De dufter fantastisk, virker fantastisk og har fantastisk design.

Mine yndlingsprodukter er mit rense/pleje kit jeg bruger morgen og aften.

Renseproduktet er deres Herbal Cleansing Water som jeg smækker på to vanrundeller og fordeler i hele hovedet - det fjerne al skidt og make-up. Jeg afslutter altid med Bioderma (fransk rensevand) da det efterlader huden blød og gennemfugtet.

Jeg har brugt utrolig meget skintonic igennem tiden - i sær i mine teenage år - men er lidt kommet frem til konklusionen at det udtørre min hud ekstremt meget - jeg har derfor igennem de sidste par år brugt olie under min dagcreme. Tromborg har for nyligt fået et par nye face-oils og jeg har været rigtig glad for deres stimulating face oil - den dufter himmels!

Jeg afslutter min renserutine med Tromborgs deluxe face cream - den fugter igennem og har Tromborg signatur duft der dufter af en blanding af sommer og vinter.

Min hud har aldrig været så ren og fin som den er nu - Tromborg og en nogenlunde sund livstil må tage prisen.

Jeg døjer med utrolig tør hud - og ca. tre nætter om ugen bruger jeg Origins Drink Up Intensive Overnight Mask (fancy navn) - jeg har brugt den igennem flere år og dét er den bedste fugtmaske på markedet. Den gør sit arbejde - jeg vågner op med babyblød hud og med en duft af fersken der holder hele dagen (masken dufter af flere hundrede ferskentræer på tube)

Jeg bruger M2 Beauté øjenvippe serum til mine vipper - det gør at de altid er en smule længere og en del mørkere end udgangspunktet.

Mit hår er en hel anden sag - jeg har prøvet så mange slags shampoo til mit hår. Jeg er meget lyshåret, men har de seneste par hår snydt en smule - jeg får lyse reflekser i mit hår og det skal virkelig plejes godt, ellers ender jeg med tørre spidser og et små gult skær.

Jeg har fundet ud af at Kevin Murphy kan sit kram - især når det gælder blond hår.

Jeg har de seneste par måneder brugt hans serie der hedder Blonde Angel (og hvilket navn!) - den lysner mit hår og det ligner lidt jeg altid har været en time i solen, da mine reflekser for nyt liv af blondeshampoen. Jeg bruger både shampoo og balsam fra serien.

Jeg har igennem de seneste par måneder ligeledes brugt en vanvittig god hår-kur fra Kevin Murphy - den virker på etiketten til fint hår - men jeg har rimelig tykt, så vil sige den virker til alle typer!

Som pleje bruger jeg en hårolie fra Kérastase (som er lyserød!!!), en tørshampoo fra Kevin Murphy - og hvis jeg skal ud krøller jeg tit mit hår op med mit glattejern fra Ghd og sprøjter håret til med glitterspray (også) fra Kevin Murphy, volumespray fra Loréal og en ton af hårlak - aldrig gå ned på hårlak!

Håber I fik lidt ud af min beautysnak - det kommer der nok lidt mere af - da jeg e-l-s-k-e-r beauty!

Sov god de damer

Xx A

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments