Lidt om weekenden, en ny uge og lidt shopping

Hej damer ♥

Har I haft en dejlig weekend? Det har jeg virkelig.

Jeg har brugt hele weekenden sammen med Mikkel og været helt offline fra min Instagram, hvilket har været SÅ rart. Bare trække stikket og ikke været opmærksom på at poste stories, skulle skyde billeder eller checke den for mit eget behov. Det er noget jeg skal gøre lidt oftere, kan jeg mærke. Weekenden startede med middag og "Vild med dans" på sofaen hos mine forældre. Min far er ikke meget for programmet, men jeg kan godt fortælle jer, at hans engagement blev increased en smule! Jeg er sikker på, at jeg nok kan få om overtalt til at se det igen en anden fredag.

Igår besluttede Mikkel og jeg os for at gå den nye Metro Cityringen rundt. Min mor og far gjorde det samme igår formiddags, da Metroen afholdte en gåtur i forbindelsen med åbningen. Vi havde derfor en optegnet rute, som jeg kan linke til her, og fik ellers det varme tøj og de gode sko på. Det var en så fin og hyggeligt tur, der alligevel endte op i at tage 3-4 timer. Jeg vil anbefale jer alle til at gå den rundt med en veninde, kæreste eller familie under armen. Det er en så smuk by vi bor har her i København - jeg glemmer det bare tit.

I morges startede med en meget våd cykeltur hjem til mig selv fra Mikkel. Varm vand med citron + det seneste afsnit af "Mads & Monopolet" bleve indtaget og lyttet til imens jeg var i færd med at dulle mig klar til en morgenmadsdate med Ditte Julie. Hun er i sandhed et af de mest inspirerende mennesker, jeg længe har stødt på. Så målsat, viljestærk, smuk og med den fineste sjæl. Jeg er fan!

Jeg går en rimelig travl uge i møde med en del arbejde, events og koncerter (!!!!!). Jeg skal nemlig ind og se Ariana Grande i morgen (SKRIG!) og John Mayer på søndag. KÆMPE uge. Jeg glæder mig til I skal følge med. Min kamera gik i stykker i sidste uge, men går efter at få fat i et nyt i morgen, så jeg lave "en uge i mit liv" til kanalen over de kommende dage.

Her på falderebet kommer der lige lidt mandagsshopping, da jeg kiggede på et par forskellige webshops igår. Det er ved at blive rigtig efterår udenfor, så det er tid til strik, jakker og flotte jeans. Og ikke mindst perfekte vinterstøvler som disse og de fedeste sneakers jeg længe har set, har selv den her model. God shopping damer!

- og god mandag ♥

4. Gina Tricot - strik + hue 5. Monki 6. Gina Tricot

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Sikke en dejlig weekend!!
nouw.com/bylauradenis
Domæne,