Jeg er tilbage på skrift

"Hej bloggen"

- en ting jeg har skrevet absurd mange gange.... men ikke særlig meget det seneste halve år.

Jeg bliver ofte spurgt om hvad mit erhverv er - hvortil jeg svarer, at jeg er blogger. Men i og med at jeg ikke rigtigt opdaterer herinde, er den titel vidst ikke så passende som den har været. Men jeg elsker jo at skrive, så har beholdt domænet alligevel selvom jeg i nogle tidsrum har overvejet at lukke den. HELDIGVIS har jeg ikke gjort det.

Jeg tror bare at fascinationen og behovet for at skrive herinde forsvandt. Det hele startede med det famøse virkelig hårde break-up jeg gik igennem sidste forår. Jeg mistede i nogen form mig selv og kunne slet ikke finde ud af hvordan jeg pludselig skulle være mig selv, når så mange mennesker kiggede med. Det var et absurd pres og det endte med, at jeg gik helt ned med flaget. Jeg tog en pause og det er det bedste jeg i mit liv har gjort for min sjæl og min krop.

Jeg fik en følelse af, at jeg ikke ville dele mit privatliv fordi jeg oplevede, at SÅ mange mennesker pludselig tog stilling til det - og når man er ked af det, så er det nok noget af det hårdeste at forholde sig til.

Derfor kom jeg aldrig rigtig tilbage til bloggen efter sommeren sidste år. Jeg har selvfølgelig opdateret den i ny og næ, men ikke som førhen. Det var nemmere med Youtube - der skulle jeg ikke sætte mig ned og berette om dit og dat - der skulle jeg bare snakke og vise jer min hverdag. Hvilket jeg fortsat stadig gør og elsker. Der kommer forresten et nyt røv sejt projekt med Astrid snart. Jeg glæder mig sådan til at vise jer det.

Jeg har savnet at skrive, skabe indlæg herinde, guides, collager, anbefalinger, billederepotager - alt det jeg plejede, som den trofaste læser nok har oplevet før i tiden. Så nu hvor sommeren står for døren kommer der en masse ting på domænet.

Jeg var i Paris sidste weekend, og har endelig fået taget mig sammen og bikset en guide sammen over alle mine yndlingssteder. Den kommer ud i morgen eller onsdag. Også har jeg i dagevis skrevet på et hylende morsomt (hvis jeg selv skulle sige det) indlæg om hvad Sex & The City har lært mig. Det kommer senere på ugen.

Jeg håber stadig I læser med derude!

Derudover har jeg det pisse dejligt og der er simpelthen så mange spændende ting i vente
- og i det her vejr kan man jo slet ikke klage!

God aften!

Xx Amalie

Synes godt om