Jeans til lange stænger - og en prædiken om stængerne

*indholder reklamelinks

Godeftermiddag de damer!

I var helt vilde med min opdatering om de jeans jeg postede tidligere på insta, så jeg tænkte: jeg laver da en udvidet guide med jeans på bloggen!

Jeg har i al den tid jeg kan huske, haft svært ved at finde jeans der passede til mine lange ben. Måske ikke det største dilemma.... men for os over 180 med ben op til brysterne, er de altså en krig at finde! Jeg har endevendt den ene butik efter den anden, i håb for at kunne finde et par jeans der passede.... men det er aldrig rigtigt lykkedes mig. Indtil igår hvor jeg var på besøg hos mine kære veninde Sofie. Sofie har lige født, men havde alligevel sneget sig ned i de omtalte jeans i en størrelse 36 (den helt vilde "jeg har lige født, men ligner en million" type) og jeg udbrød (lige efter jeg var excited over hendes nyfødte baby) hvor hendes vanvittige flotte jeans var fra!? Sofie er lidt lavere end mig, men de posede langt ned over hendes fødder - og allerede dér var jeg solgt. Jeg vil nu mene, at Sofie med sin labre krop kan få alt tøj se at se godt ud. Hun fortalte, at de var fra Zara og jeg cyklede efter mit besøg hos hende straks ind til butikken. Jeg fandt dem i str. 36 og 38, men da de er lidt små i størrelsen, købte jeg dem i 38. Jeg har i dag erfaret, at de er lavet af et blandingsmateriale der indeholder blandt andet bomuld, så de udvider sig ret hurtigt - men et baggy-fit bliver også pænt, hvis de udvider sig for meget! Jeg kom hjem med dem, stod og iagttagede mig selv i spejlet og tænkte "hold-da-kæft nogle flottte ben". Jeg tjekkede Zara's hjemmeside ud og så, at bukserne er lavet i forskellige vaske og styles, så jeg købte selvfølgelig et par stykker mere.

Jeg er igennem hele mit liv blevet komplimenteret for mine ben. Især af mænd. Men næsten af ligeså mange kvinder. Med sætninger som "shit, nogle flotte stænger", "ej, jeg gad så godt have ligeså lange ben", "du må fandme kunne løbe stærkt" - og mange flere. Det er først i mit voksne liv, at jeg er blevet glad for min højde. Benene har jeg altid værdsat, udover den evige jagt efter de perfekte jeans, der ikke stumper op over ens sneakers - for det er jo bare ikke pænt!? Eller er det bare mig? For et års tid eller mere siden, startede en trend på især Instagram, der gik ud på, at bukser der poser ned over sneakers, stilletter, støvler, whatever - bare var smart! Jeg kan huske jeg så det på Tina flere gange og tænkte "wauw, det ser fedt ud!". Hvorefter jeg dumper ned i samme butik hun har købt dem, spæner ind i prøverummet og (selvfølgelig) erfarer at det slet ikke kan fungere på mig og mine girafstænger. Op igennem mine sene teenage år, var jeg meget usikker omkring hvordan jeg blev opfattet når jeg havde høje sko på. Jeg er 181 og med en hæl på mellem 10-12 centimeter, blev jeg højere end de fleste mænd. Jeg prøvede for alt i verden bare at embrace det, men kommentarerne fuldte for syv sytten da også med. Hvilket jeg altid, har haft svært ved at forstå. "Du er godt nok høj" er blevet sagt mange gange. Hvad er hensigten med sådan en kommentar? Jeg kunne da aldrig finde på at gå forbi en lav person og sige det modsatte. I mit voksne liv er jeg blevet ligeglad. Hvis jeg finder et par sko der er pæne, der måler 12 centimeter, så tager jeg dem sgu på. Det hjælper helt sikkert, at jeg har fundet mig en høj mand. Ingen tvivl om det. Men hvis du sidder derude og føler dig forkert fordi du er høj - så kan jeg fortælle dig: du er helt normal og smuk som du er. Tag stilletterne på og vis stængerne frem. Alle er smukke som de er. Høje som lave, tykke som tynde, korte ben og lange ben. Verden er fyld af forskeligheden og vi skal omfavne det hele.

OKAY - til dét det hele handler om. Lange jeans til de lange stænger. Jeg har støvsuget internettet for styles - og der er helt sikkert mange flere at finde! Der er i forskellige prisklasser, så der er lidt til enhver pengepung. God shopping ladies! Og får lige at slå en ting fast - de her jeans kan også bruges til dem der ikke er over 180 ;) Som sagt er alle ben og kroppe flotte som de er!

1. ZARA 2. MANGO 3. MANGO 4. H&M 5. MANGO

6. ZARA 7. ZARA 8. ASOS

9. EYTYS 10. EYTYS 11. ASOS

Xx A

Synes godt om

Kommentarer

Majvor
,

Hoppas allt är bra nu i dessa Corona tider <3

Här kommer några supertips från mig <3

Min favorit:

Även:

Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Hildasahlgren
Hildasahlgren,

Vilka fina jeans!

nouw.com/hildasahlgren