Header

Det er ikke meget sommer over det her vejr......
Så hvorfor ikke allerede kigge efter styles til efteråret?

Selvom vi sikkert alle sammen går og hungrer efter sommeren, må vi erkende, at den ikke ligefrem er her i dag.

Jeg har fundet en masse bløde bluser frem - for det er jo perfekt til dage, hvor solen ikke vil lege.

Jeg har bestilt en masse sommestyles hjem fra Barcelona - der kommer et indlæg op når jeg har modtaget det.

Kys A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

INDLÆG SPONSORERET I SAMARBEJDE MED LORÉAL

Hej piger!

Jeg er vendt hjem fra Tisvilde - og er godt brugt ovenpå tre dages fest, en god portion alkohol og minus søvn.

Jeg har ikke behandlet min hud særlig godt de sidste par dage for at sige det mildt - den er helt udtørret og har virkelig brug for fugt.

Jeg havde ikke fået mit go-to produkt Hydra Genius med - og det har kunne mærkes på min hud.

Jeg har nu brugt Hydra Genius Aloe Water i en måned nu - og min hud er blevet helt gennemfugtet. Jeg har haft døjet med meget tør hud i en længere periode, men efter jeg har brugt Hydra Genius fra Loréal, er der virkelig sket fremskridt.

Mid hud har aldrig været særlig spændstig og glat. Jeg har altid haft en del urenhedder i min under-hud. Det kan lidt beskrives, at hvis jeg kørte min hånd over min hud, har den været ret ujævn. Jeg søgte hjælp hos min 'hud-dame' Nanna, som jeg skal besøge igen på onsdag - glæder mig som et lille barn! Hun fortalte, at min hud ikke var særlig uren - men at den simpelthen bare manglede en masse fugt.

Meget heldigt, fik jeg denne kampagne fra Loréal og fik tilbudt de her produkter. Det var perfekt til min hud der manglede fugt! Jeg kastede mig ud i det - og har forelsket mig komplet i Hydra Genius.

Det her er et sponsoreret indlæg og et sponsoreret produkt - men jeg mener ærligt, at det er ét af de bedste produkter jeg nogensinde har haft fingrene i. Det virker perfekt som primer til make-up, serum inden din dag-eller natcreme og er også god at blande din foundation op med, hvis du vil have en lidt mildere dækning og samtidig fugt til din hud.

Mange af mine veninder har set hvad det har gjort ved min hud - og de har alle købt produktet, det siger lidt.

Det fugter huden i op til 72 timer, så om du har normal, tør, blandet eller sensitiv hud, er det er produkt til alle hudtyper.

Jeg sidder lige nu med et godt lag på, da jeg af og til bruger det som fugtmaske, hvis min hud - som i dag - virkelig har brugt for et boost ovenpå en hård weekend.

I kan købe produktet lige her !

KYS A


Likes

Comments

Hej piger.

Som alle andre (næsten da) drager jeg mod Tisvilde i morgen.

Jeg skal til Musik I Lejet med min skønneste veninde Christina Barre og hendes veninde Johanne. Det bliver en KÆMPE fest!

Vi skal ud, danse til den lyse morgen, høre lækker musik, spise god mad OG hoppe i vandet... også selvom det måske er hundekoldt!

Med hvad er det liiiige man tager med og på, når vejret bliver lidt af en blandet landhandel?

Det står både på sol og regn..... Jeg er i TOTAL tøj-krise.... nogle gode råd?

Hvad glæder I jer mest til at høre? Jeg ser frem til at se Mads Langer, Soleima, Astrid S, Karl William og selvfølgelig Suspekt.

Håber vi ses deroppe!

Likes

Comments

Hej søde piger.

Jeg efterspurgte denne top på Instagram - og fik seriøst mange beskeder fra alle jer!

Jeg er fuldstændig fyldt op af kærlighed over alle jeres beskeder i går!

Jeg er målløs over, hvor hurtigt det gik - og hvor hurtigt jeg fandt den!

Mange af jer har løbende spurgt OM hvor jeg så fandt den.

Jeg har samlet alle de toppe I har sendt nedenfor - håber I bliver glade for dem, de er super cool!

NA-KD tog prisen, for den reference der blev mest sendt - så hop ind og køb den her! Tror dog den er udsolgt pt.... MEN I kan skrive jer op og så kommer den helt sikkert hurtigt tilbage i stock - nu når ALLE vil have fingre i denne populære top.

Der er også de her alternativer. Den første er den originale som Bella Hadid har på på billedet - den har jeg klikket hjem.

1. ARE YOU AM I || 2. WEEKDAY || 3. H&M || 4. ZAFUL

Tak til jer! Jeg er simpelthen så glad for, at I gider at følge med i min hverdag - og sende mig tips, når jeg er på udkig efter noget. Tak, tak, tak!

Kys og knus herfra

Likes

Comments

Hej bloggen,

Jeg har udspurgt de skønne mænd jeg har i mit liv (tak til jer) om hvad de elsker ved os kvinder.

Stay put - håber satme de har ret! Anekdoterne er både sjove (og) sande.... når du tager for dig af retterne

"Det der med kvinder der kun spiser salat - come on! Det kan man jo ikke!? Jeg elsker en kvinde, der øser kæmpe portioner op på tallerkenen. Drop dog kalorietælleren - når du er dig selv og spiser det, du har lyst til, kan jeg mærke, at du er dig selv i mit selskab. OG hvis hun har appetit på mad - han hun nok også appetit på andre ting" - den sidste kommentar....... mænd er og forbliver mænd.... dyrker din passion

"Hvad eneten om du brænder for dit arbejde, spille guitar eller skak om søndagen - at du er passioneret, omkring det du laver, er røv sexet. Kvinder, der holder fast i deres egne interesser og egne venner selvom de har fundet en kæreste - er blot mere spændende og attraktivt end en kæreste-kedelig sofakartoffel"... at du går nøgen rundt

Okay - den siger sig selv, men forklaringen kommer her: "Om du lige er kommet ud af badet eller laver mad til mig på en søndag. Hvis du spankulerer henkastet rundt med numsen bar har du min fulde opmærksomhed. Vi mænd tænder på det vi kan se. Og ja - din krop vinder over alle andres til enhver tid. Når en nøgen pige står foran mig er jeg solgt - om du så har små bryster, stor numse eller tynde lår"... du er spontan

"Det bedste ved min kæreste er, at hun kan finde på de vildeste planer selv på en kedelig tirsdag. Hvis jeg kommer hjem og er træt, tænder for Netflix og smider fødderne op - siger hun pludselig, at nu skal vi altså i teateret eller ud og spise på en ny hip restaurant. Uventede oplevelser er lidt sjovere."
Så hiv kæresten med til et eller andet sjovt!.... er lige ved at vågne

"Der er intet smukkere end når I kvinder er lige ved at vågne. Når en pige ligger (helst nøgen) i min seng og ser blid og uskyldig ud - det er noget af det smukkeste.".... du har selvironi

"Når I griner af jeres egne dårlige jokes, fordi I ved, de er fucking dårlige. Det er I derimod totalt ligeglade med, da I synes, det er hyldende morsomt."..... at du har intellekt

"Når I ved ting, som vi ikke ved. Især, hvis det kommer bag på os, at I ved det."

Jeg spurgte ligeledes om tre spørgsmål om os kvinder.

Jeg har flettet deres svar sammen og kom frem til denne konklusion:

Hvad burde alle kvinder vide om mænd?

"At vi ikke er ens. Selvom mænd måske er mere ens end kvinder - har vi ligeså mange forskelligeheder. Derfor findes der ingen opslagsbog over, hvordan at I skal behandle, afkode eller tale til os på. Kvinder bør ikke analysere alt hvad vi mænd gør. De fleste mænd giver et ærligt svar på hvad som helst, hvis bare I giver os plads - og vel og mærke selv ønsker et ærligt svar."

Det bedste ved kvinder er?

"At de er hamrende gode til at elske. De kan give dig ubetinget kærlighed og give dig en følelse af, at du er uerstattelig. Kvinder viser og forstår følelser bedre end de fleste mænd - og er gode til at sætte sig i andres sted og endnu bedre sætte andre først."

Det værste ved kvinder? (tænkte den skulle med)

"I er ekstremt selvkritiske. I kvinder har en tendens til at synes, at I ikke er gode nok. I sammenligner jer selv med andre og undervurderer jeres eget værd - i steder for bare at tro på, at I er gode nok. Det samme gælder hvis en kvinde er jaloux - vi har valgt dig, fordi nu netop er dejlig, smuk og noget helt, helt særligt."

Hvis der sidder en mandlig læse bag skærmen, hvad er så din yndlingsting ved os kvinder? Jeg modtager svar med kyshånd.

Likes

Comments

Contains affiliate links

INDLÆG SPONSORERET AF NELLY

Jeg sidder pt. på midten af mit gulv, omgivet af rod efter jeg har vendt bunden på ALLE mine ting - da jeg imorges stod op og tænkte: NU ER DET NU! Alt det gamle skal ud og ind med det nye. Mest fordi, at jeg har fået virkelig mange nye ting ind af døren, og der ikke længere af plads, fordi jeg er verdens største rodehoved..... det må jeg efterhånden være voksen nok til at erkende.

Jeg lagde et kort øjeblik oprydningsræset på hylden - og begyndte at tjekke diverse online-shop.s

Jeg har set at sommervejret skulle komme tilbage i næste uge, så mit mindset er allerede på blomstrede kjoler, off-shoulder toppe og seje denim shorts. Jeg har samlet et par styles fra Nelly ovenover, som udentvivl kommer til at leve på mig, så snart det bliver leveret.

God aften - og online-shopping!

Xx

Likes

Comments

Jeg skal have briller. På vej til 23 og nu halvblind - det er surt at blive ældre, men efterhånden en realitet.
Nogle af jer tænker måske: "Du skal have briller, og hvad så?" Men det er virkelig noget jeg tænker meget over - åndsvagt nok. Næsten hvert andet menneske i denne verden har jo briller - så hvorfor ikke også jeg. Jeg syntes bare det er hamrende irriterende, at bladene på træerne ikke længere er knivskarpe eller at underteksterne i biografen er næsten forsvundet, med mit nye ikke-særligt-gode-super-syn. Jeg tog forleden dag min fars briller på og udbrød: "Ha! Alt er jo i HD kvalitet!" - han grinede overraskende nok meget højt! Det føles lidt som dengang, at jeg var pre-teenager og det blev besluttet, at jeg skulle have bøjle på. Brillerne skal dog blive siddende mange år endnu. Jeg skal lige påpege, at jeg synes briller ser MEGA smarte ud - jeg skal nok bare lige vænne mig til tanken og måske bruge kontaktlinser en gang i mellem. Min kæreste kom med den opmuntring, at briller jo kan gøre et outfit meget smartere - hvilket er fuldstændig korrekt. Tak skat!

Er der nogle af jer, der efter I er kommet i 20'erne har fået briller?

Jeg har heldigvis fundet et møg sejt par, som lige skal leveres - men de er ret så seje!

Jeg glæder mig til at vise jer dem.

Likes

Comments