Header

Hej piger!

Jeg optog en masse klip fra Freja og min Amsterdam-tur, men har ikke fået den klippet, da jeg har ligget syg.

MEN, nu er den her! Jeg håber I vil se med.

Tjek Envii ud lige her - og mine favorit styles nedenfor.

NYD SOLEN!

KYS A

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har ligget virkelig syg siden weekenden - men vil gerne opdatere herinde.

Men siden der absolut intet spændende er sket - hvad skal jeg så berette om?

Det fik mig til at tænke på, om vi "bloggere" altid skal skrive om noget vigtigt?

Jeg har blogget i lang tid nu, og vil altid gerne fremstå som intelligent, humoristisk og mega sej.

Men hvordan går man lige det, når man ligger med fedtet hår, ondt over det hele og minus overskud?

Jeg tvivler ret tit over mine egne underholdningsevner, når mit humør er i den her fase - men har vi det ikke alle sammen sådan? Hvis vi er nede, irriterede, syge eller kede af det, er vi så relevante og interessante? GUD er vi så!

Det er bare lidt sjovere at skrive om spændende rejser, sprudlende kærlighed eller sprangfarvede sko.

Alt det jeg siger eller skriver, skal jo ikke være vigtigt - vel? Jeg har altid fået at vide, at jeg altid skal sige hvad jeg mener. Så det gør jeg nu. Jeg har i lang tid ikke skrevet flere blogindlæg om ugen - men det VIL og skal jeg i gang med - men de kan jo ikke altid indeholde tunge emner og spændende historier om mig og mit. Vi sludre og sladre altid med vores veninder - prøv at tænk på hvor mange timer du har brugt på det? Det kan jeg vel også gøre her på bloggen.

Det blev et ret rodet budskab - men jeg tænker I forstår pointen.

Hvad er vigtigt for dig - og hvem bestemmer i det hele taget hvad der er vigtigt?

Likes

Comments

Hej piger!

Jeg sidder pt. i Stockholms lufthavn og skal hoppe på et fly mod Amsterdam her kl. 11.

Jeg skal besøge byen da det danske mærke Envii, afholder en butiksåbning dernede.

Det er min skønne veninde Sofie, der arbejder som PR ansvarlig for brandet.

Skønne @FrejaWewer bliver min partner in crime på turen - hun er altid den sjoveste at rejse med! Der er krudt i pigen.

Vi skal bo på et af de mest nice hoteller dernede - glæder mig til at vise mere.

Jeg optager en lille video derfra - håber I vil se med.

Kys A

Likes

Comments

Jeg ved slet ikke hvad jeg ligner, men farligt ser det ud!

Som lovet en kort beretning omkring min tirsdags på Odense hospital – I oplevede mig måske godt hævet op på min Instastory.... jeg lignede jo simpelthen jeg ved ikke hvad - Dr Hämsterviel som min gode ven Nicolai var så sød at sende mig en snap på

Hele projektet i tirsdag omhandlede, at finde min tærskel på mælk - altså grænsen for hvornår det begynder at få rigtig galt.....

Jeg har hele livet holdt mig LANGT fra mælk, så det var super grænseoverskridende, at jeg pludselig skulle til at provokeres med det.

Jeg fik ca. en milliliter af gangen opblandet med noget havremælk og Nesquick- også skulle jeg ellers bare vente på at se hvad der skete..... hvilket i sig var utrolig nervepirrende.....

Jeg kom op på en dosis på 5 milliliter - hvilket svarer til en tsk fuld, det er ikke meget, men mere end vi umiddelbart troede. Jeg har altid troet, at jeg nærmest reagerede på et par dråber mælk, da min hud er voldsom overfølsom overfor det... Jeg kan hverken kysse med Rasmus hvis han har spist noget med mælkebestanddele eller være i et rum hvor mad bliver lavet på mælk, da dampene går i mine slimhinder i næsen og øjne.

Så efter 3 timers langsom optrapning, var jeg ved at springe i luften af kløe, min hals snørede sammen, mine øjne og næse kløede, jeg nøs og mine øjne startede med at hæve op - det kan I nok se på mit ansigt! :D

Så jeg mener ikke helt at jeg kan tåle op til 5 milliliter, men hvad ved jeg.... jeg skal tilbage til Odense d. 12 juni, hvor Carsten (super lægen!) og jeg skal finde ud af hvilken behandling jeg skal have, og hvad næste step er!

Det er i dag World Milk Day - og vil da mene jeg har givet MIT bidrag til denne mærkedag, haha.... jeg kommer nok aldrig til at drikke 5 milliliter mælk igen - det kan jeg helt sikkert sige! Det var det mest grænseoverskridende og ubehagelige jeg nogensinde her prøvet!!!!!

Som en lille bonus så mødte jeg Peter Geisling TV-lægen og vi havde en god snak. Han havde aldrig mødt en mælkeallergiker – men jeg havde jo heller aldrig mødt en TV-læge.....

Likes

Comments

Ja, så kom dagen lige hvor jeg skulle blive MEGA solskoldet..... Jeg var rundt i byen forleden, både til frokost og solbadning... men tænkte slet ikke over solcreme, da kun lige på skuldrene og i hoved. Det skulle jeg (selvfølgelig!) så bøde for. Jeg fik kæmpe store røde plamager grundet høj sol og nul solfaktor..... man må jo lære det på den hårde måde. Tænkte derfor lige, at reposte dette indlæg..... #palegirlproblems


Ja, jeg er typen der aldrig - som i ALDRIG bliver tan - jeg snyder mig til det med selvbruner i massevis og det er heller ikke rigtig et hit.
Jeg håber (også alligevel ikke?) at der er andre derude, som mig der deler samme problem - og som er træt af altid at blive konfronteret med at være gennemsigtig #firstworldproblems


1. "Jamen er du ikke lige kommet hjem fra ferie?" (sagt med en blanding af skepsis og chok i stemmen)
Jo, jeg har ligget og stegt i 14 dage og er NU i mit mest tan-moment - vil du se min tanline som bevis!? Min hud er nu steget 5 nuancer på farvekortet, men er stadig mere som knækket hvid end "se-jeg-har-ligget-en-dag-i-solen-og-er-perfekt-tan"..... irriterende typer


2. "Skal vi sidde i solen og spise frokost?"
Mig: "Øhm, jeg har glemt min solcreme derhjemme - så har du noget? Ellers skal vi lige finde en Matas på vejen."
3. "Du skal da bare bruge selvbruner?"
Ja, men størstedelen af tiden kommer jeg mere til at ligne et lyskryds af en Zebra der er gået galt i byen - har du tænkt på den obskure mulighed, at jeg måske synes, det er lækkert nok at være bleg? (det er så verdens største løgn) Vi kan ikke alle være som Kim K!


4. Min mor: "skat, har du nu husket at smøre alle steder?"
"Ja mor, for 1000 gang, det er jo trods alt MIG der bliver rød - og mig der mærker smerten. Jeg har smurt mig grundigt ind. Og fortæl mig lige, hvordan dig og far kan blive perfekt nugga-brune og alligevel har jeg ikke lige fået den gevinst med i genpuljen!?" #erjegadopteret - ja, den glemte jeg så lige forleden.... #rødereendnogensinde


5. "Er det ikke bare et spørsgmål om, at du skal være ude i solen længe nok, før du bliver brun? Man bliver jo ikke brun af en time om dagen Amalie?"
Det skulle man tro, men i de to måneder, jeg befandt mig i sydens sol under vanvittig hedebølge, var jeg stadig kun blevet platinblond og havde fregner i hele fjæset.


6. "Er du syg?"
Nej, jeg har bare glemt min makeuppung....


7. "Vil du låne min sololie?"
Det svarer til at spørge, om jeg vil låne din lighter og sætte ild til mit hår - så nej tak


8. "Er det ikke nederen aldrig at blive tan?"
Jo - men til gengæld er jeg mega flot og kan så meget andet...
(det siger min mor i hvert fald altid...)

Og til alle jer der heller ikke kan gå i fred i udlandet, fordi folk vil hive dig i håret eller røre ved din hvide hud - så bare leg, at det er, fordi de tror, du er Angelina. Det gør jeg!

Xx

Tanker fra hende den blege - nu med røde plamager..... ligner lidt et DannebrogsflagLikes

Comments

1. T-SHIRT 179 143 kr. || 2. SWEATSHIRT 329 263 kr. || 3. SANDALER || 4. BUKSER 359 287 kr. || 5. OFF-SHOULDER 279 223 kr. || 6. SANDALER 379 302 kr. || 7. KJOLE 449 359 kr. || 8. KJOLE 329 293 kr. || 9. BUKSER 349 279 kr. || 10. KJOLE 379 302 kr. || 11. KJOLE 279 223 kr. || 12. BODY 349 279 kr.

Hej piger!

Mange af jer, har måske lagt mærke til, at jeg tagger løs med Nelly på min Insta - de har jo så mange skønne ting!

I kan fra i morgen af shoppe med 20% på hele deres webshop! Det er altså lidt af et scoop.

Jeg har ovenover samlet alt til en perfekt sommer garderobe. I dag har man nok kun brug for en bikini, et par shorts og en løs top - for hvad sker der lige for vejret for tiden? Det er fuldstændig som at være syd på. Jeg er fan!

I dag skal jeg slikke sol, nyde vejret og rydde op i min garderobe - jeg ved simpelthen ikke hvad det ligner....... tøj over alt.

Jeg håber at I får en dejlig dag og (måske?) finder et par sommerstyles her .

Xx A

INDLÆG ER SPONSORERET AF NELLY

Likes

Comments

Hej bloggen,

Der er et stykke tid siden, at jeg har skrevet om kærlighed her på bloggen - og selvom det ikke gælder mig og mit, følte jeg alligevel, at jeg skulle ud med et par ting.

Jeg er komplet uforstående overfor, hvorfor mænd lige så vel som kvinder, kysser på andre når de har en kæreste. Jeg ved at alle forhold, har deres egne regler og grænser...... men at stå med tungen ned i en andens hals, er da virkelig ikke i orden!

Jeg kunne aldrig finde på, at kysse med en anden mand, når jeg har en kæreste - for så ville jeg jo ikke være kærester med ham? Det er så nemt at komme ud af et forhold, så lad dog være med at snave løs på andre i fuld offentlighed.

Det sætter måske også mit pis lidt mere i kog, fordi jeg har været igennem utroskab og ved hvor brændende, nivende og smertende ondt det gør. Det er ikke fedt for nogen i forholdet og ender altid ud i fjendskab og sorg - medmindre man selvfølgelig prøver at redde alt ud, hvilket jeg absolut aldrig tror er løsningen.

Undskyld mit sure opstød, men jeg forstår mig virkelig bare ikke på det - måske I har andre meninger?

Tænk jer om og tænk over dem der elsker jer.

Xx A

Likes

Comments