Hej fra mig og tips til jeres weekend

Så blev det fredag! Det har været en ret lang uge for mit vedkommende, ovenpå Christinas fødselsdag sidste weekend.... aka. virkelig lange, hårde tømmermænd at komme mig over. Det har været helt vanvittigt! Måske er det fordi, jeg nærmest ikke har drukket noget alkohol siden nytår og ikke været til en eneste festlig begivenhed - så tømmermændende ramte mig med 180 kilometer i timen. Jeg får aldrig sådan rigtige tømmermænd... eller hvad (jeg tror) er beskrevet som rigtige tømmermænd, jeg bliver mest bare træt og mister mit overskud. Det første Mikkel siger, da vi vågner søndag morgen er, om vi ikke skal tilbyde Christina vores hjælp med oprydning. Først tænkte jeg "puha..." - men hun blev (selvfølgelig) glad da vi kom + vi kunne dele alle de vanvittige og vildt sjove historier fra aftenen forinden, haha... Det må jeg virkelig give Christina, det er den vildeste fest jeg har været til i mit liv.

Har I haft en god uge? Jeg var til koncert med Maximilian i går - hold kæft den mand kan synge! WOW er det eneste ord, der kan beskrive det bedst. Jeg går til alt for få koncerter udover sommerens festivaller - hvilket er et tiltag der skal meget mere ind i min kalender. Stemningen og oplevelsen til en koncert er jo det vildeste kick.

Weekenden står på Sliders med min kæreste + Christinas familie i aften, da hun lige kører fejringen videre. Jeg glæder mig allermest til det karaoke-rum de har på deres restaurant på Vesterbro. Den mest anbefalede aktivitet på en fredag, haha... at skrige med på sange med sine lungers fulde kraft! Jeg er fan. Efter skal Mikkel og jeg i biffen... medmindre vi bliver grebet af stemningen og tager ud. Weekenden står ellers på afslapning og planlægning af næste uge, da jeg skal på en smuttur ud at rejse, som jeg glæder mig til at tage jer med på. Største begivenhed i weekenden bliver at bage fastelavnsboller. De er fastelavn på søndag - hvilket selvfølgelig er lig med fastelavnsboller. Det er jo så overdrevet fråderen - jeg skal bare lige finde den helt perfekte opskrift. Apropos opskrift, laver jeg en opskrift på de kardemommesnurrer jeg bagte forleden, da den er blevet efterspurgt. Jeg fulgte ikke selv en, så skal lige huske og teste hvad jeg gjorde.


Har I sjove ting på weekendens program? X-factor, en bytur, en tur biffen?
Jeg har samlet en håndfuld tips til hvad I kan bruge tiden på i weekenden. Nyd den!

♥ Tag på en ny restaurant og spis. Italo Disco er det hotte nye. Antipasti, god vin og en virkelig god stemning. Det er perfekt i weekenden med enten kæresten, veninderne eller din familie. Det ligger tæt på Vesterbrogade i de mest charmerende lokaler.

♥ Mikkel og jeg var inde og se "Parasite" forleden. VANVITTIG film! Den skal alle virkelig tage ind og se. Jeg troede lidt, at fremmedsproget ville være en barriere for min koncentration... men det var det faktisk slet ikke.

Baum und Pferdgarden holder lagersalg i Nørrebrohallen lørdag og søndag - jeg er sikker på der er nogle gode scoop!

♥ Det er den sidste mulighed for at se Picasso udstillingen på Arken i den her weekend. Så hvis man er kunstinteresseret og vil være kulturel - så er det turne værd.

Shop til din kommende forårsgarderobe - selvom nogle vil mene det er liiiidt tidligt. Den her top fra H&M er noget af det smukkeste - jeg skal ned i butikken på Amagertorv og lede efter den senere. Sammen med de her jeans ville det være det perfekte go-to outfit.

Synes godt om

Kommentarer