Hej fra Grød og tips til weekenden

Hej damer ♥

Jeg sidder lige nu på Grød, med kaffe ved min side og venter på min morgenmad. Jeg havde brug for, at komme udenfor og sidde et andet sted for at kunne koncentrere mig. Kender I det? Jeg kan altid finde på 10.000 ting at lave, når jeg arbejder hjemmefra. Alt fra rengøring til tøj vask bliver pludselig prioriteret. Så nu har jeg bevæget mig ned til Torvehallerne i stedet.

Er I klar til weekenden derude? Det er min første weekend uden udsigt til ferie, festival eller andet sommerferie-agtigt - og det er faktisk rigtig rart. Den seneste uge, har været så skøn. Jeg var på en ny restaurant der hedder: "Maison", hvor Christina og jeg var inviteret ned og teste den, inden de åbnede igår. Vi fik lov til at invitere vores mænd med - og vi havde den skønneste aften! Maden er vanvittig. Det er fransk køkken, så liiiiige til min allergi, er det ikke helt optimalt, da de putter smør i ALT! Men apart from that var det møg lækkert. Der blev bestilt snegle - og det var et kæmpe hit. Så de skulle anbefales! Deres starters med pata negra og noget tyndt skåret oksekød var også vanvittigt! Så hvis du skal ud at spise i weekenden, så book et bord der. I kan finde info på det her.

Igår var jeg til Confetti's 2 års fødselsdag med middag og fest på Hello Coco. Det var så hyggeligt, men det blev en ret tidlig aften for mig uden alt for meget alkohol, da jeg er helt ramt efter alle festivalerne. Jeg har sjældent følt, at min krop var så meget bagud.... haha. Alle mine organer skriger på sundhed. Jeg har trænet hver dag siden mandag og spist relativt sundt - så jeg er heldigvis på vej tilbage. Tanken om, at jeg skal indtage alkohol i aften er sgu ikke så tiltalende... men når stemningen først er der, drikker jeg jo nok en drink eller to.

Min weekend byder på alt fra koncert, til fest, barnedåb, Pride, biffen og holde i hånden med den skønneste mand jeg endnu har mødt. Tusind tak for alle de søde beskeder jeg har modtaget ovenpå mit seneste indlæg - I er jo de sødeste! Jeg render rundt på en lyserød sky hele tiden, og det var sgu dejligt at dele med her.

Hvad er jeres weekendplaner? Afslapning efter I er kommet tilbage til studiet eller arbejdet? Sommerbryllup? Der må da være en del i den her weekend. Jeg har samlet en række tips til jer, hvis I ikke har de store planer.

Sidste år til Pride

♥ Der er Pride-weekend i København! Jeg skal selv til barnedåb i nogle af dagtimerne, men ellers er planen at klappe, heppe og støtte op om det fantastiske koncept. Det er jo seriøst en af de mest fantastiske begivender på året.

♥ Kom på Søpavillonen i aften og se koncert med "Feels". De giver koncert omkring midnat - og det bliver vildt. Har I hørt deres sang? Det er kæmpe hit - og de er vanvittige live. Hvis I kommer, så opsøg mig endelig - så giver jeg en drink!

♥ Vejrudsigten ser virkelig skrald ud.... MEN det skal udnyttes, så min plan for søndag er, at se den nye Tarantino film: "Once Upon A Time In Hollywood" -og det skulle siges, at det er hans bedste film siden Pulp Fiction... hvilket er ret lovende! Castet er jo vanvittigt. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at se den. Jeg er bare allerede bange for, at mine forventninger er for høje? Kender I det?

♥ Har I også lyst til at skifte alt jeres sommertøj ud med efterårsstyles? Jeg har fødselsdag i næste uge og er syv sind om, hvad jeg skal ønske mig.... men når jeg kigger på mine vante webshops kan jeg pludselig finde 400 ting - selvom jeg ikke rigtigt står og mangler tøj. Men hva' faen. De her wide jeans er alt for fed - det ligner de har et perfekt fit. Og med den her blazer ville det være et perfekt efterårsoutfit.

♥ Jeg har lige købt et par sneakers fra Axel Arigato, som jeg har været ude efter i et stykke tid - og det er det bedste køb! Jeg har lige set dem her på gram - og det er så sprøde. Måske også på min kommende ønskeliste.... Tag forbi deres butik i indre by. Den er alt for nice!

God weekend smukke mennesker!

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Lyder så lækkert med maden på Masion - Så også godt Christians stories på insta 😍Bliver simpelthen nødt til at høre dine tanker om Once upon a time in Hollywood?! Så den selv i fredags nenmlig! Håber ellers bare du har haft en dejlig weekend!
nouw.com/bylauradenis
dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
,
Jeg gik gennem depression, da min mand forlod mig og børnene efter en anden kvinde, vi havde et smukt liv sammen og et fredeligt hjem sammen. For få dage siden bemærkede jeg en mærkelig opførsel fra ham, pludselig få uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen anden. han holdt op med at tale med mig og begyndte at komme sent hjem fra arbejde, han var næppe ligeglad med mig og børnene, jeg bønfaldt ham om at ændre hans måder og være en god mand, som han var. han nægtede at lytte til mig. Jeg græd bittert med en knust hjerte, fordi mit ægteskab var faldet fra hinanden. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at løse dette problem, men alt uden hjælp. Jeg blev meget bekymret og hjælpeløs. Jeg hørte gode nyheder om Dr.Goko ægteskabsarbejde, jeg kontakter ham, og jeg forklarede alt, hvad der skete med et håb om løsning fra ham. Han lover at hjælpe mig, som han gjorde. Han løser problemet i mit ægteskab og genforenes min mand tilbage til mig. Jeg er stolt af at sige, at mit ægteskab er bedre sammen igen. kontakt for hjælp