GLIMT FRA UGEN

Onsdag fik jeg farvet hår hos min Y-frisør Frederikke hos GunBritt. Det blev meget lyst den her gang - følte jeg havde brug for lidt forandring. Det kender I sikkert godt!

Samme aften var jeg til det fineste event med Pieces og Lizzy Vd Ligt som har lavet et designsamarbejde - I kan godt se frem til de flotteste styles.

Torsdag fløj jeg mod Aalborg hvor jeg medvirkede i DR programmet "Madmagasinet." Det kommer i tv til foråret!

Fredag var jeg på Llama + Sunday og endte med en smule tømmerænd - derfor kaffen, kanelsneglen i den brune pose og ingen make-up på det højre billeder lørdag morgen ;)

Solen var fremme både lørdag og søndag og jeg nød det i stor stil med min kæreste i hånden.

Min søde kæreste og jeg på en søndag med fisk til frokost - det var SÅ lækkert!!

Må solen skinne hverdag igennem foråret som i weekenden - godt vejt er seriøst godt mod humøret!

Hej piger ♥

Så var bloggen lige stille i fire dage - men NU er jeg tilbage.

Jeg har haft den skønneste weekend. Rasmus har været hjemme og jeg har brugt det meste af min tid med ham. Det er rart at koble af og ikke være online når jeg er sammen med ham - jeg skal bare blive bedre til, at planlægge indlæg op til de weekender hvor vi ser hinanden.

Har I haft en god weekend?

Jeg var i fredags på Sunday, der holdte åben for en aften. Det var rigtig hyggeligt - men kender i det, at man har alt for høje forventninger til en aften? Det havde jeg nemlig. Vi startede med den lækreste middag på Llama med vanvittig mad og gode cocktails. Vi tog på Sunday ret tidligt, da vi var inviteret ud af det gamle hold af bestyrer - MEN så stod Anders Stegger pludselig og holdte Bingo-night - det var top genialt. Christina og jeg gik utrolig meget op i det, men vandt selvfølgelig intet. Til gengæld revnede Christinas bukser midt på floor og det fik mig helt i gulvet af grin. Jeg har ikke haft det så sjovt over noget i lang tid! Højdepunktet på aftenen.

Lørdag brugte Rasmus og jeg hos hans forældre og hyggede os med god mad, film, slik og mere slik. Det var så skønt.

I går skinnede solen helt vildt og vi gik rundt og nød det i Københavns gader. Vi spiste frokost på Hooked, som virkelig kan anbefales! Det er retter med det lækreste fisk - tjek det ud her. Jeg tog mod mine forældre om aftenen hvor vi spiste familiemiddag med dem, min lillebror og min farmor og farfar. Det var virkelig dejligt at se dem.

I dag er gået med en masse praktiske ting, kaffe med Charlotte Caroline og Maria og nu sidder jeg og skriver dette. Min mor kommer på besøg her i lejligheden om to timers ting - vi skal ind og se Harry Styles i Royal Arena. Jeg glæder mig helt vildt! Er der nogle af jer der skal ind og se det?

God mandag damer.

Xx A

Synes godt om

Kommentarer