Header

Det har været ret stille på bloggen de sidste to ugers tid. Jeg har siddet med et halvblegt ansigt og stirret ind i min computer - og har gang på gang trykket 'vågeblus' og sprunget rundt til møder, kaffeaftaler, jobs og middage uden at fremstille særlig meget til mit lille-internet univers. Hvorfor? Fordi jeg har været fuldstændig tom for inspiration. Det lyder så fejt - men dét har været realiteten. Jeg har undret mig over, hvordan og hvorfor - men sagen er nok, at alle de andre ting i mit liv har fyldt meget de sidste par uger.

Jeg har til gengæld læst utrolig mange blogs de sidste to uger - og hver gang, jeg selv sad foran skærmen og mine fingre ikke spruttede ud med sjove vendinger, gode overskrifter og hvad der ellers fylder på domænet - gav jeg op.
Jeg tror, at jeg blev i tvivl om jeg var god nok,, sjov nok, personlig nok og i det hele taget bare værd at læse om - for hvornår er man overhovedet det? Min veninde sagde til mig igår, at bloggen var blevet lidt kedelig her på det sidste - og dér gik det op for mig, at jeg nok bare er alt for kritisk omkring, at alt jeg skriver om skal være perfekt, pænt og mere interessant end alt andet.

Jeg overhørte nogle piger snakke om, hvorvidt bloggere overhovedet var "rigtige" mennesker. Rigtige mennesker? De snakkede om hvor forfærdeligt det måtte være, at opstille et helt univers om sig selv og hele tiden skulle skinne igennem som det perfekte forbillede. Det var nok i virkeligheden dét der fik mig til at miste pusten og fik mine fingre til at sige 'stop' når tastaturet var i nærheden. Fordi ja, det er da ikke altid nemt at skrive spalte op og spalte ned om hvad der sker i ens liv - for det hele er jo ikke altid lutter lagkage. I har læst med når jeg har fået mit hjerte knust, mødt ny kærlighed, fået nyt job og en masse andre ting. Men det er aldrig særlig sjovt, at vise den kedelige og uinspirerende side af sig selv.

Jeg elsker at skrive - og det var en af de største grunde til, at jeg startede bloggen.
Jeg kan godt lide, at skrive om mine tanker, om kærlighed og om mit perspektiv på livet - men jeg vil da ikke være kedelig fordi jeg har haft mistet inspirationen i to uger? Jeg kan mærke inspirationen langsomt kommer tilbage - måske er det vejret, foråret og spændende nye ting?

Jeg tænker i virkeligeheden nok alt meget over hvad jeg skriver - og det er noget jeg må arbejde med.
Fordi jeg elsker bloggen og jeg elsker at I læser med!

Det var egentlig bare lige lidt tanker fra mig.

Jeg er tilbage.

God aften til jer alle!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Posted i: EGO

Likes

Comments