Det bedste fra Gina

​Indeholder reklamelinks

Hej damer ♥

Har I en dejlig fredag? Og er I klar til weekenden?

Vi har jo været beriget med det skønneste vejr hele ugen og det ligner det fortsætter..... (hvis vi ser bort for det kommende ret voldsomme regnvejr søndag aften)

Er I også beredt og spændte på efteråret? Jeg glæder mig til at iføre strik, støvler, lag på lag og massere af læder. Jeg har fundet en masse fine styles fra Gina Tricot, som mit klædeskab er fyldt af. Jeg trækker seriøst altid en af deres t-shirts på i hverdagen, jeans og sneakers. Jeg så den her@CharlotteCaroline forleden dag og måtte købe den med det samme. Det er den mest perfekte hvide skjorte.

Jeg skal til fest i aften og overvejer stærkt at cykle ned i butikken og se om de har den her tee - den er jo alt for sej! Jeg har faktisk en blå Ganni kjole der hænger derhjemme, som var meningen jeg skulle iføre mig.... men kender I det, at man pludselig bliver i tvivl? Det er alt for fjollet... men jeg kan altid ændre tøj 37 gange inden jeg skal ud af døren, haha... Tænker ikke jeg er den eneste.

God weekend søde damer - og potentiel shopping!

Xx

1. TEE 2. JAKKE . 3. TEE

7. JAKKE 8. TEE 9. BUKSER

Synes godt om

Kommentarer

Kaja Kaja
,
Hej Amalie

Jeg er vild med din blog, og bruger den ofte som inspiration til min egen blog, hvor der ofte kan opstå skriveblokade og man kan bruge flere timer på det rigtige design til ens blogunivers.
Men en ting jeg har fiflet længe med, er hvordan dine billeder på forsiden kan gå fra side til side, mine kan jeg kun få til at være midt i... Håber du forstår hvad jeg mener <3

Og lige emne skift, kondulerer med din mormor og ønsker dig alt det bedste i denne svære tid. Jeg mistede selv min mormor for 1 år siden i mandags og for 2 år siden min morfar.

Kæmpe knus fra en bloggerpige i Sønderjylland.
celinenordal
celinenordal,
Mega nice items!
nouw.com/celinenordal
Corre,