Instagram amaliefischerInstagram amaliefischerInstagram amaliefischerInstagram amaliefischerInstagram amaliefischerInstagram amaliefischer

Det bedste fra Gina

​Indeholder reklamelinks

Hej damer ♥

Har I en dejlig fredag? Og er I klar til weekenden?

Vi har jo været beriget med det skønneste vejr hele ugen og det ligner det fortsætter..... (hvis vi ser bort for det kommende ret voldsomme regnvejr søndag aften)

Er I også beredt og spændte på efteråret? Jeg glæder mig til at iføre strik, støvler, lag på lag og massere af læder. Jeg har fundet en masse fine styles fra Gina Tricot, som mit klædeskab er fyldt af. Jeg trækker seriøst altid en af deres t-shirts på i hverdagen, jeans og sneakers. Jeg så den her@CharlotteCaroline forleden dag og måtte købe den med det samme. Det er den mest perfekte hvide skjorte.

Jeg skal til fest i aften og overvejer stærkt at cykle ned i butikken og se om de har den her tee - den er jo alt for sej! Jeg har faktisk en blå Ganni kjole der hænger derhjemme, som var meningen jeg skulle iføre mig.... men kender I det, at man pludselig bliver i tvivl? Det er alt for fjollet... men jeg kan altid ændre tøj 37 gange inden jeg skal ud af døren, haha... Tænker ikke jeg er den eneste.

God weekend søde damer - og potentiel shopping!

Xx

1. TEE 2. JAKKE . 3. TEE

7. JAKKE 8. TEE 9. BUKSER

Synes godt om

Kommentarer

celinenordal
celinenordal,
Mega nice items!
nouw.com/celinenordal
Corre,