HeaderJeg fik i mandags lov til at lege filmanmelder for en aften - hvilket var virkelig sjovt.
Jeg var inde og se filmen "The Model" der er på alles læber i øjeblikket - og efter jeg har set den, forstår jeg det fuldt ud. Jeg har siden rygterne om filmens eksistens glædet mig utrolig meget til at se værket - og blev henrykt da Nordisk Film kontaktede mig omkring invitation til forpremiere og mulighed for at anmelde filmen, der har "almindelig" premiere imorgen.

Aftenen startede på Nimb med champagne i deres smukke pejsestue og rykkede senere over i Dagmar biograf hvor filmen blev vist.

Jeg synes filmen var et mesterværk. Jeg var allerede solgt da jeg så hvem hovedrolleindhaveren var - pigen hedder Maria Palm, og udover sit smukke udseende der til dagligt lever af modelarbejde, kan hun virkelig spille skuespil. Som en fantastisk smuk frontfigur giver hun filmen sit helt eget præg og hjælper historien til at virke utrolig ægte. Maria Palm overbeviser publikum. Hendes indlevelse er bemærkelsesværdig og bær filmen utrolig flot. Man levede sig ind i karaktererne, følelserne og universet - man blev taget i hånden og fulgt til dørs gennem hele filmen - fra start til slut.

Filmen viser alle aspekter af modebranchen, og blev flere steder utrolig dyster. Jeg er glad for at de netop dystre sider af den tit glamouriseret branche fik lov til at fylde en del. Man får medlidenhed med hovedpersonens Emma situation, samtidig med man bliver draget af hele historien og det fantastiske billede filmen har i sig selv. Helt klart en anbefalelsværdig film - den er rå, fantastisk smuk og utrolig autentisk. Læs mere om filmen her!

Jeg har fået muligheden for at udlodde 2 sæt biografbilletter á 2 stk. - så der kommer til at være hele to heldige vinder der får mulighed for at se The Model. Alt du skal gøre er, at smid dit navn og mail i kommentarfeltet. Vinderene annonceres d. 15. februar og får direkte besked.

Held og lykke!

INDLÆG LAVET I SAMARBEJDE MED NORDISK FILM

Maria Palm i Paris The Model still by Carole Bethuel Photoshoot med Maria Palm The Model still by Carole Bethuel2

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments