Header

giphy

ALT: Hvor fantastisk det er, at jeg både kan arbejde og deltage i events, i den by hvor min kæreste bor. Jeg er så taknemlig over, at jeg kan besøge min kæreste oftere end som så grundet mit arbejde.

ALT: Hvor optur det er at have “mit” lyserøde hår tilbage! Jeg bliver seriøst et gladere menneske af det :D Så fjollet det end lyder. De første par dage, skal jeg selvfølgelig lige vende mig til, at når mine øjne skimter personen i spejlet har den pludselig fået My Little Pony lokker og kunne medvirke i “Trolls” - men det har jeg, det nu helt fint med!

ALT: Hvor nice Hella Joof er! Jeg har læst hendes nye bog “Papmaché-reglen” på rekordtid og er HELT vild med hendes humoristiske måde at skrive på. Det er en bog om livserfaring, gode rod og virkelig sjove udmeldinger. Jeg tror man kan læse den i alle aldre - jeg fik i hvert fald meget ud af den. Kæmpe anbefaling

INTET: Hvis du følger mig på Instagram, har du nok set min obsession af Hawaai Poké. Hawaii Poké er et lille take-away sted med de bedste sushi-bowls du seriøst kan finde på kloden! De er så gode, at jeg siden i tirsdags har indtaget 5 af slagsen :D Det er vanvittig lækre råvare og den perfekte sammensætning af fisk, salat, ris og grøntsager. De åbner muligvis i Kbh. - hvilket jeg ber til sker snart! Hvis du er i Stockholm, SKAL du prøve det!

INTET: Hvor fjollet det er, at jeg pt. sidder i et fly på vej til Kbh. og på onsdag flyver tilbage til Stockholm! :D Call me crazy - men bliver nød at tage hjem. Jeg skal deltage i et Loréal-event i Stockholm onsdag, flyver til Polen torsdag til fredag - tilbage til Stockholm for at deltage i modeugen også tilbage til København på næste onsdag…. for LIGE at spille vigtig til shows under den danske modeuge….. og når ja, torsdag tager jeg til Amsterdam med Rasmus. #hvorermitfasttrackkort :D

INTET: Hvorfor tid er en mangelvarer? Da jeg har så travlt med rejse og arbejde, mangler jeg tid til en masse praktiske ting som hele tiden bliver rykket….. kender I det? Når man bare ikke kan finde tiden? Sandheden er nok, at jeg bare skal være bedre til at planlægge alt ting!

Hvordan har jeres sidste uge været?

Resten af dagen står på møder og hygge med familien.

Xx A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • Posted i: EGO

Likes

Comments