HeaderHej bloggen

Okay - hvis nogen af jer så min Instagram igår, ved I at jeg er blevet spray-tannet - og jeg er blevet seriøs tan...

Jeg var forleden dag til et work-out event med Gina Tricot i samarbejde med dygtige Sara fra healthyskinnybitch - fantastisk træning og virkelig lækker morgenmad.

Nå, men til eventet møder jeg alle bloggerdamerne og falder hurtig i snak med Maria, Sandra og Tina Maria - og her kommer forklaringen: Alle de damer er evigt solbrune! Det er uretfærdigt og irriterende når man som mig... aldrig rigtig kan blive det.

Jeg stod der i træningslokalet og kiggede mig selv i spejlet: bleg, grå - vil faktisk mene, at jeg så en smule syg ud.... al min farve svinder nemlig ud i vinterperioden og så er jeg, ja - hvid som sne.

Jeg fik her en tanke: Jeg skal da have spray-tan!

Jeg er før blevet spray-tannet hos Tanning Danmark og fik et ret godt resultat - så jeg tænkte: yes, nu er det nu!

Frygten om at blive orange er altid i mit hovedet - det ville jo være forfærdeligt... men det sker aldrig hos søde Signe der ejer klinikken der ligger på Store Kongensgade. Med det største smil byder hun velkommen og siger jeg skal tage plads i et par minutter. Jeg bliver lukket ind i "spray-tan" rummet og bliver med ét mere tan end nogensinde før.

Da jeg ikke måtte gå i bad i 6 timer, måtte jeg forsætte min dag med at ligne en der har været 3 måneder i Thailand. Jeg mødtes med et par af mine drengevenner, der var ødelagt af grin over min pludselige kulør - jeg er efter mit blad blevet en tone lysere og ligner en der har drukket kokosvand på en strand i Caribien i en uge..... Det er virkelig, virkelig pænt!

Tilfreds er ikke ordet, efter min behandling.

Hvis I som mig er træt af at huden er gennemsigtig, så bestil en tid - jeg er fan!

Store Kongensgade 10

1264 København K

Tlf. 26202920

Bestil booking online her

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments