HeaderIh altså, weekend - findes der bedre?

Jeg har ligget syg hele ugen..... er I klar over hvor kedeligt det er at være syg i 5 dage? 5 dage!? Ikke fedt kan jeg fortælle jer... selvom min stemme stadig lyder som en rusten skæreplade, er helbreddet i bedring.

Jeg har derfor proppet min weekend med planer. Eftersom jeg har stirret på min tv-skærm i flere døgn, har jeg en seriøs trang til at være social. Da jeg igår kunne stå op fra sengen, gå i bad og tale nogenlunde, besluttede jeg for at hive fat i veninderne - det var dog en kamp, at tænke mig til at se nogenlunde ud, da jeg så mit sørgelig, blege, men nu 3 kilo tyndere spejlbillede.... jeg fik det heldigvis til at spille og farven i kinderne er heldigvis kommet tilbage idag.

Det var rart at få set nogle mennesker og spist noget virkelig lækker mad - jeg har dog snakket for meget hvilket gør, at stemmen igen ikke er optimal - hvornår mon jeg får den tilbage..

Dagen i dag står på min kære mormors fødselsdag - hvilket betyder fantastisk, og jeg siger jer - seriøs fantastisk mad, plus gensyn med min skønne familie, som jeg ikke har set i et stykke tid.

Min aften kommer til at foregå i klassisk girls'night'out stil. Jeg har tyvstjålet en af mine bedste venners kæreste, Nanna, da han selv er ude og rejse... snyd ja, men godt for mig - da jeg kan glæde mig over, at hun vil tilbringe lørdagen (dagen før valentins dag... den var nok blevet spenderet på ham) med mig! Vi skal spise (mere) lækker mad, i biffen, drikke cocktails, sludre løs, danse og grine til vi græder - jeg glæder mig allerede.

Hvad dagen imorgen byder på må jo vise sig - hvis en har i tankerne at drukne mig i roser, overbespise mig med fyldt chokolade og synge serenader - så er jeg frisk - I ringer bare!

Xx fra pigen der er rask og klar på at have en fantastisk weekend - med eller uden valentinsdagsoverraskelser

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments