Header

Contains affiliate links
Hej bloggen,Vi er vel alle på evig jagt efter de små tricks og smarte genveje til at opnå frisk hud og glansfuldt hår.Jeg har i hvert fald læst spalte op og ned i flere 1000 dameblade for at finde svar.Jeg går meget op i alt der har at gøre med beauty og er virkelig inspireret af alt der har at gøre med hår og make-up. Man modtager igennem livet virkelig mange skønhedstips - og det mest fortalte må være: Husk rigeligt med vand. OG ja - dem der ikke har forstået, at man skal drikke to liter vand om dagen.... har simpelhen bare ikke fulgt godt nok med så. Men - husk det nu ;)Jeg har samlet 10 af mine små tricks til at gøre jeres hverdag endnu skønnere - og som min mor siger: hav det godt med dig selv, skønheden kommer indefra!Jeg håber I kan bruge dem - vil elske at høre jeres.

1. Fyld din håndvask op med kold vand og isterninger, gør en klud våd i det kolde vand og læg den på ansigtet.Det er super forfriskende og den bedste start på dagen + det er gratis!

2. Jeg hamstrer altid Creáline rensevand fra Bioderma, når jeg er i Paris.De er så billige på de franske apoteker og den absolut bedste rensevand!

3. Jeg lider af utrolig tør hud her i vintermånederne - og den evige kur er en god serum!Jeg bruger den under min natcreme inden sengetid og den gør underværker.Min hud er silkeblød næste morgen. Jeg bruger denne her fra Origins.

4. TØRSHAMPOO! Jeg er så evig fan af det koncept.Jeg har rimelig fint hår, men seriøst meget af det og det bliver reeet nemt ret fedtet....Men tørshampooen går ind og redder mig hver evig eneste gang.Det nemt og det er smart. Jeg bruger den her fra Maria Nila.

5. Kokosolie er svaret.Hvis du har lidt uren hud, kan det virkelig gøre underværker.Det er også godt som hårkur natten over, til tør hud og tørre læber.

6. Highlighter gør underværker.Jeg bruger en smule i øjenkrogene, over kindbenene og over amorbuen.Min favorit er uden tvivl den her.

7. Bliv klippet regelmæssigt.Jeg bliver klippet ca. hver tredje måned - det gør mit hår meget sundt og lækkert.Jeg er også helt besat af mine lyse lokker - MEN prøver så lidt så muligt at få farvet det hele tiden.

8. Søvn er alfa og omega.Det er vigtigt for at se frisk og skøn ud.Jeg sover ca. 7-8 timer hver nat.

9. Husk at peele dit hud.Huden bliver fornyet efter en omgang eksfoliering.Hvis du har meget uren hud, skal du være påpasselig med det.

10. Til sidst kommer det måske allervigtigste - SMIL!Det lyder fjollet, men et smil gør alle ansigter smukkere.


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments