Header

12575848_10207651176412680_450242420_n

Hej bloggen!

Åh ha, mandag - ikke så slem en dag når man har fri.

Jeg har siddet og planlagt indlæg dagen lang - men når solen har skinnet og jeg vågnede imorges frisk og veludhvilet kan det ikke rigtigt blive bedre.

Jeg startede dagen med en lang gå tur i det smukke snelandskab vi nu engang har fået os herhjemme - og jaja, sne er koldt, men det er godt nok pænt.

Jeg kom hjem, gik i bad og satte mig ned foran computeren. Jeg skulle lede efter en læbepomade i mit make-up skuffedarium og rodede rundt i alle mine sager - pludselig støder jeg på et par produkter jeg troede jeg havde mistet. De var lyserøde - og her gætter du nok hvad det var.

Jeg elsker, elsker, elsker at farve mit hår lyserødt. Siden Distortion sidste år, hvor jeg nervøst plastrede det i mine lyse lokker, har jeg efterhånden gjort det rimelig mange gange. Jeg har dog kun en gang før brugt produkterne fra Kevin Murphy - som jeg har anvendt i dag. Jeg har de fleste gange helfarvet mit hår med produkter fra Maria Nila - så hele mit hår er blevet lyserødt og virkelig sejt. Problemet er bare, at på 5-6 dagen bliver farven meget vag og det ligner mere en dårlig episode hos frisøren - end en perfekt lyserød Barbie-frisure.

Det smarte med de lyserøde colourbugs fra Kevin Murphy er, at det går ud efter en hårvask. Det er kridtfarve og smitter heldigvis ikke af - du skal bare spraye et produkt i efter du har leget frisør-fie med dit hår.

Du kan købe dem her

God mandag aften

Hilsen pigen med de lyserøde lokker

 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments