HeaderHej bloggen,

Er jeg den eneste der er dybt afhængig af mascara? Jeg har siden slutningen af folkeskolen brugt mascara næsten hver dag - og føler mig (som mange andre) helt nøgen uden.
Det former øjet og giver et mere intenst look, ligemeget hvilke slags øjne du er udstyret med. Og for dem der synes make-up er svært - kan alle mestre en mascara.
Det er nemt og simpelt.

Jeg har de seneste par år testet noget vippeserum der har gjort mine vipper en del længere. Jeg har holdt en pause i et stykke tid, men er lige gået i gang igen - og det hjælper virkelig meget! Efter et par uger er mine, ellers rimelig lange vipper, blevet forvandlet til noget et insekt er udstyret med - de bliver virkelig, virkelig lange. Alligevel går jeg stadig i krig med min mascara - men mascara har selvfølgelig (som enhver pige ved) også sine ulemper.

Scenarie nr. 1: Du er i byen med veninderne og din make-up sidder spot on! Du fester, drikker, danser - møder en sød fyr og ender i lagnerne med hanløven. Du vågner næste dag, I snakker, hygger, ....... , osv. Du ligger et besøg på toilettet og kigger her dig selv i spejlet: den smukke sylfide du lignede igår, ligner nu en gennembanket pandabjørn, da din mascara i løbet af natten, har sneget sig ned over dine kinder. Puha....

Hvis I er typerne der sover perfekt med jeres make-up og vågner op dagen efter og stadig ligner en sylfide - så er I satme heldige tøser - tillykke til jer!

Scenarie nr. 2: Dette behøver ikke forklares med store ord: du glemmer at tage din make-up af inden træning - og efter en times opstramning og 15 kilometer på løbebåndet er din mascara (igen) endt stedet det ikke burde nå ned....... og det er dummere end dumt.

Scenarie nr. 3: Det er søndag og du skal købe ind. Du ifører dig Adidas, hættetrøje og sweatpants. Håret bliver sat op i en knold og make-uppen kommer ikke på, da du jo bare - ja, skal handle ind. Du tuller rundt i Irma og finder dine ting..... pludselig skuer du din ekskæreste med hans nye dame under armen. Du tænker fuck og når lige at tage dig til hovedet, før du snubler over din indkøbskur og får skabt nok opmærksomhed til de kigger i din retning. Og der står du - helt søndagstræt og ligner ikke ligefrem den bedste udgave af dig selv..... her ville blot mascara have reddet en del.

Så hvad gør vi? Farver vi vores vipper? Dropper vi mascaraen - okay sidstnævnte er udelukket.... hvad gør vi?

Jeg har fundet svaret mine damer: Colourist Mascara fra Rimmel London

Rimmel London er udkommet med en ny mascara - der udover gør sit job som enhver anden mascara - ligeledes gradvist farver dine vipper hen over nogle uger.

Jeg har brugt den i et stykke tid nu og kan se fremskridt i farven - mine vipper er mere mørke helt ud i spidsen af håret. Mascaraen har utrolig meget volumen i og former dine vipper smukt og buet. Det smarte ved netop denne mascara er at det ikke bare er en mascara - takket være et semipermanent farvekompleks farve de vipperne over tid og de vil fremstå både mørkere og fyldige allerede efter kort tid. Farvel til nøgne vipper og dumme scenarier.

Jeg synes I alle burde teste den - I kan købe den her

God dag til jer alle

Xx en sengeliggende og syg pige

SPONSORERET

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments