HeaderGlædelig jul til alle og enhver!

Jeg har været så meget i julestemning, at jeg har glemt at berette, hvor MEGET jeg elsker den.
Jeg er den største julegris, der findes. Jeg kan sagtens begynde at jule den allerede i midten af november. Pebernødder i oktober? Det er da fint!

Julen i år var som altid noget af det dejligste. Vi var 10 mennesker hjemme hos mine kære forældre - med to små skønne børn i blandt os. Der skal selvfølgelig altid være en julemand - og i år var det min morfar, der tog en pude på maven og et skæg over næsen. Hvis min mormor og morfar næste år turnerer rundt i storcentre, ville det ikke chokere mig. Min morfar lavede en pragteksemplarisk julemand i går aftes - det var næsten før, at JEG blev i tvivl om julemanden faktisk findes derude et sted.

Gaver er en stor del af julen - men julen er jo børnenes fest og det var fatastisk at genkende min egen iver fra år tilbage, mens fætter og kusine gik hvileløst rundt om træet og efterfølgende flåede pakkerne op. Det er ikke helt samme gejst, der hersker nu ;) Alligevel var jeg nu ret spændt på, hvad Rasmus havde fundet på til mig. Jeg sad spændt og ventede i sofaen, imens (det som altid) tog hundrede år før voksengaverne blev delt ud.
Pludselig siger Luna, min mindste kusine med sin 4-årige skingre stemme: "Til Amalie, fra Rasmus" - her sidder jeg og flår papiret af - en pakke med en Canon-linse bliver åbnet og med mit skuffede (forkælede....) blik kigger jeg på den og tænker: hmm, har jeg nu ønsket mig denne?
I pakken ligger ingen linse, men istedet et brev med mit navn - som jeg IGEN flår op.
Brevet indeholder en lille seddel med et Instagram ikon og tre hashtag - jeg skal i gang med at søge på Instagram, for at finde min gave.

Hvor digital-kreativ en kæreste har jeg lige!? :D

Jeg finder frem til den sødeste video, der er meget i stil med nedenstående scene fra Love Actually. Han har uden tvivl været overdrevet romantisk for min skyld :D
Jeg er nemlig den mest kvalmende romantiske pige du kan finde.
Det lille klip indeholder en masse små stykker papir, der indeholder en ny ledetråd, jeg fluks finder frem til. Her gemmer der sig en Snapchat kode som indløser et Youtube klip - hvor Rasmus fortæller mig at vi skal til AMSTERDAM i februar! :D

Jeg er stadig hel rørt over hvor kreativ han har været og alle de ting han har tænkt på til lille mig.

En glad, bespist, træt og taknemlig julenisse takker af

Kyskys og god 1. juledag

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments