15 spørgsmål: Josefine Haaning

Tanker om alt og intet #4

tumblr_static_tumblr_static_4b2pbgz0vpa84o0co844gscoc_640

Hej bloggen,

Jeg retur i Kbh – og det er virkelig godt at være tilbage. Jeg har været på farten siden nytår og været i 5 (?!) lande på ca. en måned. Det har været fuldstændig fantastisk og jeg har fået massere af oplevelser med i bagagen… MEN det er nu også forfærdelig rart at være hjemme. Jeg er på vej ud for, at spise frokost med et par veninder, efterfulgt af et møde og  skal jeg hjem til min mormor for at spise middag med min familie. Hvilket jeg glæder mig helt vild til!

Mine tanker om alt & intet #4 glippede i sidste uge, da jeg var en smule stresset og glemte det….

De kommer derfor her:

ALT Jeg er helt forelsket i Amsterdam. Byen er så smuk og er utrolig pæn på billeder! Jeg vil anbefale alle at tage et smut dertil, hvis ikke I har været der – eller bare gerne vil gense den. Der er så fint.

ALT Jeg har spist pandekager på en restaurant! Det virker måske ikke så spændende – MEN grundet min mælkeallergi har det været umuligt… indtil nu! 😀 Man kan da takke alle dem, der påpeger at de har mælke-allergi (det kaldes laktose intolerance!?) de veganske pandekager ville aldrig være blevet til uden jer! Så et kæmpe tak herfra

ALT Jeg har som sagt rejst rigtig meget i den her måned – har derfor hverken set meget til min familie eller mine venner. De næste par weekender står på fest, hygge og middag – hvilket jeg glæder mig HELT vildt til!

INTET At jeg nu skal undvære min kæreste i to uger. #life

INTET At jeg nu skal tilbage til hverdagen – det vil sige regninger, momsregnskab og en masse andre kedelige ting.

INTET Hvor vanvittig koldt der er herhjemme! Det var omkring 10 grader i Amsterdam – og her er det 0 (!?) grader….. det er altså lidt depri…..

God dag de damer!

Xx A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 spørgsmål: Josefine Haaning