Yndlings suit

Søndag er den bedste dag

collage

Du vågner op i armene på den du elsker, du spiser morgenmad med din familie, du går lange ture ved vandet imens solen skinner fra en blå himmel, du ordner de sidste ting inden ugens start – du slapper af og nyder slutningen af ugen. Søndag er og bliver min yndlingsdag.

Du kan blive under dynen og dovne den – eller være vildt aktiv og få set en masse, da du har hele dagen foran dig. I dag er stået på det sidst nævnte – jeg har været sammen med to gode veninder, og nydt det fantastiske vejr, nu sidder jeg og skriver løs på indlæg til næste uge imens solstrålerne strejfer min næse.

Søndag og især denne søndag er og bliver fantastisk.

Jeg smutter tilbage til skriverriet – få inspiration fra min yndlingstumblr ovenfor og her.

Xx A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings suit