I gættede rigtigt - lyserød, lyserød, lyserød

Når mænd ikke er dét værd

Hej bloggen,

Det er lang tid siden, at jeg har lavet et kærlighedsrelateret indlæg. Jeg har fået mail på mail i min indbakke – forslag til indlæg og spørgsmål omkring mit kærlighedsliv. Da jeg oprettede bloggen, var jeg godt og grundig chokeret over hvor stort et respons, jeg fik på mine sukkersøde indlæg – de har omhandlet alt fra utroskab, ulykkelig kærlighed, datingregler, hvordan mænd tænker – hvordan kvinder tænker, hvorfor vi bliver forelskede og om den ægte kærlighed findes. De mails jeg igennem den seneste tid har modtaget, har indeholdt spørgsmål om lykkelig kærlighed – og hvorfor jeg ikke skriver om den.

Sagen er, at jeg ikke har befundet mig i en situation, hvor jeg har fundet det interessant at beskrive hvordan jeg 24/7 svæver rundt på en lyserød sky – det hele bliver en smule mere personligt og man kan hurtigt brænde nallerne, da jeg mener forelskelse mere er en sindsygetilstand end en følelse. Du spiser ikke, du tænker ikke rationelt, du kan ikke fokuserer på andet end det hul i din mave – alt du gør og tænker er omkring personen du er forelsket i. Misforstå mig ikke – det er fantastisk at være forelsket – men skræmmende nok, viser mine tal, at I – mine kære læsere, finder det mere  spændende når ALT går galt og jeg med snot og tårer sidder og terper løs på mit tastatur, imens “Broken-hearted”-spotifyspillelisten drøner med fuld fart ud af mit stereoanlæg.

Derfor handler det endnu engang ikke om den lykkelig kærlighed – nej, det handler om situation hvor du skal gå fra det hele, før det for sent (læs. du får dit hjerte knust.)

Jeg blev i weekenden ringet op af en grædefærdig veninde, der har set en fyr i over et halvt år. Hun finder ud af, at han tuller rundt med andre piger aka. er hende utro. Hvorfor, hvorfor, og hvorfor spørger jeg? Jeg synes sgu der er noget mærkeligt noget dét der med utroskab. Hvis du har fundet en pige eller fyr du synes er interessant – hvorfor så i alverden fucke det op ved at dyrke ligegyldig sex med en anden? Jeg er lost og ved ikke hvad jeg tænker, håber I vil følge med i min tankestrøm.

Alle piger har sikkert prøvet det. At være sammen med ham, fyren – ham vi egentlig godt ved ikke er det hele værd, men det er alt for spændende at lade være. Vi forsætter selvom vi har en masse følelser på spil og et hjerte der langsomt falder fra hinanden. Alarmklokkerne blinker rødt, vi har ondt i brystet og vores mavefornemmelse skriger på at et eller andet er galt. Vi ved, at vi skal slippe ham – men holder alligevel fast. Og hvorfor det de damer? Hvorfor gør vi det?

Du opfinder en fantasi i dit hovedet – idéen om at du kan rede denne mandsperson – selvom løbet er fuldstændig kørt. Du finder på tusindvis af undskyldninger der bortforklarer hans opførsel. Undskyldninger omkring hvorfor han ikke lige ringer, eller sender den sms – hvorfor han først kontakter dig kl. 03.30 lørdag nat og ikke kl. 11.30 på en onsdag formiddag. Listen er uendelig lang og man bliver ved at finde på dækkende løgne overfor sine veninder – og værst af alt: man lyver for sig selv.

Hvis en fyr er inderligt vild med dig – så skal han sgu nok sørge for, at den kommer i hus. Vi kvinder analyserer, grumbler, tænker, analyserer videre og vender den lige fem gange med forskellige veninder før vi tager vores beslutning når det gælder en mand. Hvis han vil se dig, så sker det – hvis ikke? Ja, så må du se det i øjnene og vende den med dig selv.  

Hvis der er en, der har prøvet at redde utæmmelige mænd – så er det mig. Været i situationer der har været så langt ude, at mine veninder har skreget mig i hovedet: “så drop ham dog Amalie” – men nej, nej, jeg er altid sikker på, at alt nok skal løse sig. 

Det her indlæg er nok mere blevet en reprimande om alle de ting man skal tænke over – og vende med sig selv, før du beslutter sig for at tro på mødet med drømmefyren. Jeg ser på ingen måde mig selv som offer i sagen – men kvinder må bare lære at sige fra og gå deres vej inden hjertet brister.

Vi må tage det som det er – det kan være svært at forstå, for helt ærligt, hvorfor skulle en fyr ikke kunne lide os præcis som vi er – smukke, søde, veltalende, gode værdier og et godt hovedet skruet på – hvem vil ikke have det? Men hvis ikk det sker, så sker det ikke. Ud fra erfaringen og venindesnak, har jeg lavet et par punkter, om de tegn og faresignaler en mand kan sende – punkter der indikerer at du skal pakke dit hjerte godt og grundigt tilbage under brystet og tage benene på nakken:

(punkterne er super generalisrende – og jeg elsker jer mandlige væsner højere end noget andet. Men der er et par idioter i blandt jer – og det her går en smule ud over dem. Undskylder på forhånd – og jaja, piger kan være akkurat ligeså slemme)

Du bliver kun kontaktet efter klokken passere midnat 

Og han er sikkert rimelig beruset når han gør sit opkald. For helt ærligt de damer, hvis en fyr skriver med stiv pik og alkohol pulserende i blodet – så er det nok ikke din dejlige, sprudlende og fantastiske personlighed du har gemt dybt i dit hjerte han er interesseret i – det er alt der stikker dybt syd fra det. Hvis du har følelsen af han kun er interesseret når han klikker bh’en af og ånder dig i øret – så er det med at knappe jakken sammen og smække døren efter sig.

Det er altid dig der tager intiativ til at ses

Ja – hvis det kun er dig der er intiativrig når det gælder dating og hygge – så er det nok et tegn på, at den nok ikke helt er det. Hvis du skal hive tid ud af ham, er det slet ikke det værd. 

Du er ikke blevet fortalt om til vennerne

Hvis du har set fyren i et godt stykke tid, og du stadig ikke har mødt vennerne, er endnu en mistænkelig faktorer på spil. Hans venner har “hørt” om dig, da du er pigen han knalder og ses med – men du er hverken blevet hevet med til arrangementer eller præsentationer endnu. Hvis fyren er vild med dig, skal han nok få det sagt og vist dig frem.

Du bliver kun inviteret til Netflix & Chill

Og ja – dette er en af de dobbeltsporede punkter. Hvis du bare leder efter sex & hygge – så go for it, selvom det næsten altid ender galt. Men hvis det er et længerevarende forhold du er på udkig efter – så er det måske ikke så fedt, kun at blive inviteret ind i lejlighedens fire vægge. Så er det hurtigt at droppe ham. Du er for dejlig til at han blot skal rive dit tøj af og lægge sig ovenpå dig – du skal da vises frem og opleve alverdens ting i stedet. Farvel og tak.

Du finder ud af at han knalder andre piger

Hurtig beskrivelse: løb din vej – løb hurtigt videre.

Din mavefornemmesle skriger

Det vigtigste punkt. Din intuition.

Alle mennesker er forskellige – det gælder også mænd. Der vil altid være undtagelser, og man kan hurtig generalisere. Sagen er den, at de mænd jeg kender er mere direkte end vi kvinder er. Hvis de siger noget – så er det dét de mener. De er rimelig lige til. Du behøver ikke at analysere alt og tænke på hvad hvert lille ord betyder. Hvis han siger han kan lide dig – så kan han nok godt lide dig! Hvis du ikke føler den og din maveefornnemelse skriger – så tryk på afbrud. Din mavefornnemsle er det absolut vigtigste. Den skygger over alle regler og analyser. Din intuition siger alt. Er du utryg, har ondt i maven og alle lamper lyser – så er det altså bare med at slutte det. Hvis fornemmelsen har meldt sig, forsvinder den højt sandsynligt ikke. Jo længere du bliver i det – jo værere. Det bliver kun mere smertefuldt.

Du er ikke i tvivl, når du har fundet den rigtige – momentet hvor du føler dig tryg, glad og alt bare falder i hak hvor det skal. Du kan mærke når du har fundet ham, du kan være dig selv omkring – ham du trygt kan give dit hjerte til. Og hvis du har mødt en fyr hvor det er gået galt? Så videre med dig. Jeg har altid fået at vide, at alt har en mening – nogen gange er det bare lidt svært at se igennem fingre med det hele.

Det er skønt at være forelsket – men ligeså lykkeligt det kan være, ligeså smertefuldt kan det blive. Jeg blev for kort tid siden konfronteret med at jeg virkede som en håbløs romantiker – og må krybe til korset og give personen ret. Jeg mener at vi lever for kærligheden – for uden den hvad har vi så tilbage?

Pas på dit fine, specielle og unikke hjerte – giv det kun ud til dem der virkelig fortjener det.  

Glædelig kvindernes kampdag til alle I skønne damer derude!

Xx fra den lyserøde pige

Indlægget er skrevet ud fra inspiration fra dygtige http://miconfesion.dk

6 kommentarer

 • AS

  Åh. Dette indlæg er både dejligt og hårdt at læse. Hårdt fordi jeg nu er blevet ramt i hjertet af en fyr, som jeg egentligt ikke ved om har det på samme måde. På kort tid er han bare kommet så utrolig tæt på, og den følelse jeg havde med ham, har jeg haft med få, meget få. Nu sidder jeg så og fornemmer, at alt er op til ham, og min mavefornemmelse omkring det hele er bare. Forkert. Og er der noget jeg har lært at lytte til, så der det den. Mavefornemmelsen. Lige nu har jeg bare lyst til at fortie den – fordi jeg så gerne vil have det til at lykkes med ham!
  Men når jeg så læser dit indlæg, tænker jeg, at det er sådan det burde være. Ikke at kærligheden altid skal være nem og uden problemer. Men hele ens fornemmelse omkring det, skal helst være god. Derfor var dette indlæg også dejligt at læse. Det giver mig håb. Håb for at jeg en dag sidder i samme situation som dig og mærker, at det hele bare er helt rigtigt. Selvom det ikke virker realistisk en dag som i dag, med hjertet krænget ud.
  Tak for din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • CarléCarlé

   Beklager det sene svar – det glæder mig at jeg har kunne hjælpe med mit indlæg, men øv med ham fyren! Jeg håber du finder ud af det – det er altid så uretfærdigt hårdt med den kærlighed. Der skal nok komme flere sukkersøde indlæg 😉 Tak fordi du læser med. Stort knus og god søndag fra mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har så evigt ret! Det er SÅ vigtigt, at man ikke lader sig undertrykke af en mand, hverken fysisk eller psykisk 🙂

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Super fint indlæg, med en masse gode pointer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AKLN

  Blir nødtil at kommentere at jeg har læst din blog..

  Fantastisk indlæg så rammende også rigtigt desværre ! Når noget er for godt til at være sandt og alle Alarmer ringer og blinker og du kæmper hårdt for du tror ikke på dig selv og på alle andre som faktisk vil dig det bedste ..
  På nær ham som er verdens sødeste skønneste person i nøjagtig 2 min. Til han har fanget dig og derfra er det en kamp og håb om at få de 2 min. Igen 😔 lyt lyt lyt til dig selv selvom det er svært og dybt uforstående.
  Der må alligevel være en del af dem derude siden man kan skrive dette !
  Der er kun et hjerte der blir knust og det er ikke hans. Man sidder hjemme og venter men det er ikke dig han er hjemme og spise hos en lørdag aften måske man er heldig til Netflix søndag man har jo kun brugt 6 måneder på ham og delt alt – ! Shit hvor kan man være naiv stakkels pige han nu sidder og charmer bare hun ikke også falder I…
  OMG. Du har så ret !! Tak for god læring læsning…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I gættede rigtigt - lyserød, lyserød, lyserød