Kan du leve uden mascara?

Mmmh… weekend!

bloggen

Ih altså, weekend – findes der bedre?

Jeg har ligget syg hele ugen….. er I klar over hvor kedeligt det er at være syg i 5 dage? 5 dage!? Ikke fedt kan jeg fortælle jer… selvom min stemme stadig lyder som en rusten skæreplade, er helbreddet i bedring.

Jeg har derfor proppet min weekend med planer. Eftersom jeg har stirret på min tv-skærm i flere døgn, har jeg en seriøs trang til at være social. Da jeg igår kunne stå op fra sengen, gå i bad og tale nogenlunde, besluttede jeg for at hive fat i veninderne – det var dog en kamp, at tænke mig til at se nogenlunde ud, da jeg så mit sørgelig, blege, men nu 3 kilo tyndere spejlbillede…. jeg fik det heldigvis til at spille og farven i kinderne er heldigvis kommet tilbage idag.

Det var rart at få set nogle mennesker og spist noget virkelig lækker mad – jeg har dog snakket for meget hvilket gør, at stemmen igen ikke er optimal – hvornår mon jeg får den tilbage..

Dagen i dag står på min kære mormors fødselsdag – hvilket betyder fantastisk, og jeg siger jer – seriøs fantastisk mad, plus gensyn med min skønne familie, som jeg ikke har set i et stykke tid.

Min aften kommer til at foregå i klassisk girls’night’out stil. Jeg har tyvstjålet en af mine bedste venners kæreste, Nanna, da han selv er ude og rejse… snyd ja, men godt for mig – da jeg kan glæde mig over, at hun vil tilbringe lørdagen (dagen før valentins dag… den var nok blevet spenderet på ham) med mig! Vi skal spise (mere) lækker mad, i biffen, drikke cocktails, sludre løs, danse og grine til vi græder – jeg glæder mig allerede.

Hvad dagen imorgen byder på må jo vise sig – hvis en har i tankerne at drukne mig i roser, overbespise mig med fyldt chokolade og synge serenader – så er jeg frisk – I ringer bare!

Xx fra pigen der er rask og klar på at have en fantastisk weekend – med eller uden valentinsdagsoverraskelser

1 kommentar

 • Soph

  Hej Amalie,
  Hvis jeg husker rigtigt har du arbejdet på Cover?
  Ville bare spørge hvad det kræver at arbejde på Cover for en periode. Var det efter du var blevet student eller?
  Jeg bliver student næste år, og ved at der er andre nyudsprungne studenter som har fået job i en periode hos Cover, men ville bare vide om de kun tager folk “med kontakter”, nogen der kender nogen, som kender nogen du ved, som kan få et job inde hos (selvfølgelig med henblik på, at man skal uddanne sig efterfølgende). Det ville måske bare være et job for et halvt år, så man får lidt erfaring med, at arbejde i medie, og blad branchen, da dette er nemlig noget jeg selv gerne ville.
  Ville bare lige høre hvordan du fik pladsen derinde (hvis jeg altså huskede rigtigt omkring at du har arbejdet der tidligere)

  Super inspirende blog du har også! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du leve uden mascara?