Søvnløse nætter

Veldrejede damer

Jeg har siddet på tumblr det meste af dagen…. og i typisk drengestil klikket rundt på sider og set på kvindekroppe dagen lang. Min eneste tanke ovenpå dette er: jeg vil også ligne en Victoria Secret model…. jeg starter på et træningsprojekt imorgen og har fået mig en kostvejleder – det er da en lille start… skal nok komme med forklaring og mere info snart.

Kys fra mig

 

Collager64 Desktop441 Desktop442 Desktop443

 

 

2 kommentarer

  • Sofia

    Hej søde Amalie! Ville bare sige at din blog er virkelig god og elsker din innlegg hvor du skriver om kærlighed og generelt livet til denne generasjon! Keep it up, tror mange synes det også når de leser

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde
    Held og lykke med dit projekt, selvom du ser godt ud og ser ud til at være slank i forvejen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløse nætter