Tak for igår!

Ting jeg (måske) har lidt for travlt med

bloggen

Kender I det, at man gerne vil nå det hele? Og gerne inden det er for sent?

1. At sige fra og få alle til at kunne lide mig.
Jeg er virkelig dårligt til at sige fra – om det er en kaffeaftale, et job eller en tjeneste. Min kalender er altid proppet til randen med aftaler – og gerne lidt for mange på samme dag. Men jeg kan da sagtens nå det hele, kan jeg ikke? Og jaja, selvom jeg skal arbejde hele weekenden, kan jeg da sagtens hjælpe mine veninder med at male hele deres lejlighed – nogen gange går min hjælpsomhed ud over mig selv og jeg sidder tilbage med skyldfølelse, selvom jeg bare skulle have sagt nej til at starte med. Er der andre, der har det sådan? En anden grundtanke jeg har, er at alle mennesker skal kunne lide mig. Jeg skal smile til alle, være opmærksom, nærværende og sætte folk før mig selv – så skal de jo kunne lide mig, skal de ikke? Jeg har hurtigt lært, at man ikke kan få alle til at kunne lide en – ligemeget hvor hårdt man prøver.
Jeg kommer fra en familie der aldrig taler dårligt om folk – så det der med at bagtale har altid undret mig. Jeg bliver derfor utrolig ked det, hvis jeg hører at folk taler dårligt om mig bag min ryg. Men det tære dog ikke på selvværet – hvis man bare er venlig, sød og ikke dummer sig, skal det hele nok gå.

2. At lande drømmejobbet.
Jeg vil gerne have succes og føler mig hele tiden presset. Kender I det? Det selvskabte pres, der siger at den uddanelse skal tages NU – for hvad hvis det ikke går? Hvad hvis mine ambitioner svigter – hvis der sker et eller andet? Jeg skal skabe lynkarriere og have børn inden jeg er 30. Jeg har lidt for travlt med dén ting – og ja, lige nu arbejder jeg mig langsomt op i jobmarkedet – jeg vil gerne opnå ansvar og sidde på en kontor med udsigt over New York’s skyline – og gerne fra imorgen. Men alle mine tanker florerer også andre steder, og der er så mange drømme om budet – for hvad er en velfungerende karriere uden kærlighed, tryghed, anerkendelse og tryghed. Jeg skal geare en smule ned.

3. Fomo-barn.
Jeg er typen der hader at gå glip af noget – bare tanken om at udeblive for noget sjovt er dum for mig. Jeg er derfor blevet kaldt et fomo-barn af mine forældre. Betegnelsen står for: “Fear of missing out” Hvis jeg sidder hjemme på en lørdag aften, har sat en god film og popcornene lige er færdigt – smider jeg gerne det hele, hvis min veninder ringer og siger at hun har en fest jeg bare MÅ med til….. det er jo helt fjollet. Jeg vil opleve det hele på én gang – hele tiden. Fester, udstillinger, koncerter, rejser – jeg vil opleve alt og gerne på samme tid! Jeg kan som ovennævnt sjældent sige fra. Jeg tror langt fra, at jeg er den eneste i min generation, der har det sådan. Vi bliver alle sammen evigt konfronteret med ting, der sker omkring os – og det kan være svært at modstå fristelserne – selvom man bare, ja bare en gang imellem burde bevare roen og blive hjemme.

4. Kærlighed.
Det behøver ikke beskrives med mange ord – jeg forelsker mig alt for nemt.
Det kan være fucking fantastisk og fuldstændig frustrerende.
Det er nok noget at det jeg har mest travlt med.

Godnat derude

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for igår!