Søndags giveaway

12519216_1024523677610226_1461589009_n

Hej bloggen,

Jeg er lidt af en dulle når det gælder negle og hår.

Jeg har været så heldig at fået lavet negle af den dygtige og super søde dame, Sabina fra Let’s Talk Nails.

Jeg har været helt vilde med mine negle – plus det har styrket dem ekstremt meget, da shellacen holder i ca. tre uger. I anledning af at jeg har været super glad for det – laver jeg i samarbejde med Let’s Talk Nails og Studio PR et gratis sæt valgfrie negle til én heldig vinder. Og hvem vil ikke have et par smukke negle i denne kolde tid?

For at deltage i konkurrencen skal man:

  1. Følge @stuioprcph & @letstalknailsofficial på Instagram
  2. Like og kommentere en veninde på det samme billede vist i indlægget på min Instagram-profil

Vinderen bliver fundet søndag d. 17 januar

Held & lykke!

Xx A

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvnløse nætter