Søndags give-away: bliv forvandlet af min frisør

lyserød endnu en gang

12575848_10207651176412680_450242420_n

Hej bloggen!

Åh ha, mandag – ikke så slem en dag når man har fri.

Jeg har siddet og planlagt indlæg dagen lang – men når solen har skinnet og jeg vågnede imorges frisk og veludhvilet kan det ikke rigtigt blive bedre.

Jeg startede dagen med en lang gå tur i det smukke snelandskab vi nu engang har fået os herhjemme – og jaja, sne er koldt, men det er godt nok pænt.

Jeg kom hjem, gik i bad og satte mig ned foran computeren. Jeg skulle lede efter en læbepomade i mit make-up skuffedarium og rodede rundt i alle mine sager – pludselig støder jeg på et par produkter jeg troede jeg havde mistet. De var lyserøde – og her gætter du nok hvad det var.

Jeg elsker, elsker, elsker at farve mit hår lyserødt. Siden Distortion sidste år, hvor jeg nervøst plastrede det i mine lyse lokker, har jeg efterhånden gjort det rimelig mange gange. Jeg har dog kun en gang før brugt produkterne fra Kevin Murphy – som jeg har anvendt i dag. Jeg har de fleste gange helfarvet mit hår med produkter fra Maria Nila – så hele mit hår er blevet lyserødt og virkelig sejt. Problemet er bare, at på 5-6 dagen bliver farven meget vag og det ligner mere en dårlig episode hos frisøren – end en perfekt lyserød Barbie-frisure.

Det smarte med de lyserøde colourbugs fra Kevin Murphy er, at det går ud efter en hårvask. Det er kridtfarve og smitter heldigvis ikke af – du skal bare spraye et produkt i efter du har leget frisør-fie med dit hår.

Du kan købe dem her

God mandag aften

Hilsen pigen med de lyserøde lokker

 

1 kommentar

  • Ana

    Det klær dig også bare knaldgod! Jeg overvejer selv den bronze farvet colour bug, da jeg har brunt hår tænkte jeg det ville være fedt til en fest!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags give-away: bliv forvandlet af min frisør