Om at være linselus og gå lidt for meget i byen

Grøn læder

IMG_5469

Hej bloggen

Jeg håber I har nydt jeres solskinsdag ligeså meget som jeg.

Jeg har været sammen med mine skønne veninder Freja & Cathrine – vi var en tur på Sticks, hvorefter Freja og jeg var rundt hos diverse PR bureauer. Det var meningen vi bare lige skulle have en kop kaffe – men det blev til den helt store shoppetur for Frejas vedkommende – jeg sad bare og nikkede til alle de ting hun prøvede på.

Nu sidder vi på 42raw og planlægger en rejse – vi er træt af det danske vejr og tænker at tage afsted i foråret. Har I nogle forslag?

Jeg har iført mig min nye Meotine læderjakke, som har hængt på mine skuldre siden jeg har fået den. Den er komfortabel og i en virkelig sej grøn farve – den bliver også helt perfekt til sommer.

Find der her

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være linselus og gå lidt for meget i byen