Header

Hej alle sammen!

Jeg har i søndagens spørgerunde fået skønne Laura Lundsgaard, til at dele lidt ud om sig selv.

Jeg har kendt Laura i mange år gennem fælles veninder, og da vi begge blev bloggere, så vi pludselig hinanden til en masse events - hvilket er super hyggeligt, da Laura er et af det mest omsorgsfulde og hjertekære mennesker, jeg har mødt.

Efter min mening er Laura en af de bedste skribenter dansk blogland har. Hun sætter ord på alle de ting der hænger sammen med at være ung - hvad end det er kærlighed eller sure naboer. Læs især det her indlæg - som jeg grinte seriøst højt over!

Udover at være god til at skrive er Laura vanvittig smuk - hun arbejder som model på fuldtid.
Hvilket du nok ikke er så overrasket over, når du først har set hendes store smil og vindende væsen.

Du kan følge Laura på Instagram lige her og hoppe forbi hendes blog .

Kys til dig Laura <3
_________

Hvor bor du?
Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste i den fineste lejlighed i København K, lige bag Illum og Magasin.

Hvad laver du og hvor lang tid har du arbejdet i dit erhverv?
Jeg er fuldtidsmodel og har været i branchen i 10 år, hvilket ellers ikke er så lidt, når man ”kun” er 23år – hvilket selvfølgelig er 50 år i model-år. Jeg har skrevet de sidste to år og håber stærkt på at kunne forsætte med dette! Indtil da vil jeg forsætte med at knokle derud af og forhåbentlig blive færdig med min universitetsuddannelse.

Beskriv dig selv med tre ord?
Kontrol, kaos, stædig

Hvad er din største frygt?
Normale mennesker ville nok sige, at deres største frygt er, at der sker noget rædsomt med deres familie. Det må nok også være min. Dog er min næst-største frygt at blive spist af en haj. Jeg ved ikke hvor det kommer fra, men jeg får helt krampetrækninger i øjet, bare ved tanken om at blive gumlet på. Og det er så slemt, at hvis jeg bare ser en haj på tv kan jeg gå fuldstændig i panik.

Hvornår er du lykkelig?
Om aftenen lige inden jeg skal sove. Når jeg kryber ned under dobbeltdynen sammen med Niels og han trækker mig helt ind til sig, så mærker jeg det. Lige dér i maven hvor det føles helt rigtigt. Og så kan vi havde været nok så meget uvenner over hvem der skulle gå ned med skraldet, men alt er glemt så snart vi gør os sove-klar.

Hvilket talent ville du ønske, at du havde?
Jeg ville ønske at jeg var sindssygt god til at sy eller strikke, fordi det simpelthen bare ville være så handy og smart. Mangler lige et par cool bukser i print? Ingen årsag, dem bikser jeg bare lige selv sammen, i stedet for at bruge timer på en større efterforskning på nettet.

Hvad er din yndlings-mad?
Hmm.. svært! Men elsker virkelig Thai. Alt der er stærkt er lige mig.

Hvilken tv-serie ville du medvirke i?
Åh jeg har brugt lang tid på dette spørgsmål, da jeg gerne ville komme op med noget mega sejt og semi-klogt, men sandheden er, at jeg bare gerne vil være med i Gossip Girl, bare lige guest apperance i fierce outfit og overlagt intriger.

Hvad er din yndlingssang for tiden?
Shape of you – Ed Sheeran

Hvad er baggrunden på din telefon?

Et billede af Niels og mig fra Fashion Week. Niels kom ved et uheld til at ytre, at det da måske kunne være meget sjovt at se et af de der shows.. Det skulle han aldrig have sagt, fordi vupti – hvis ikke man passer på, så får man hvad man ønsker sig. Så på vej videre fra Won Hundred blev vi lige snappet.

Hvem har du sidst snakket i telefon med?

Min mor. Vi taler i telefon sammen mere eller mindre hver eneste dag og det har vi altid gjort. Jeg blev drillet så meget i gymnasiet med, at min eneste sms-ven var min mor og det er måske rigtig nok. Haha. Jeg har rigtig meget kontakt til min mor og det er jeg så lykkelig for.

Er der én ting mange ikke ved om dig?
Jeg tror der er mange ting folk ikke ved om mig. Blandt andet har jeg et ret hidsigt temperament og kan gå fra 0- ”Linse Kesler der overværer dyrevold” på et halvt sekund. Derudover har jeg et lille skaldet modermærke på toppen af hovedet – heldigt at jeg endte med at blive ret høj.

Hvad er din sidste Instagram post – og hvorfor?
Et billede fra vores lejlighed, simpelthen fordi jeg bare er så glad for at bo her!

Hvad er det vigtigste, du har lært i dit liv?

What goes around comes around. Jo flere mennesker du er sød og rar over for og som du respekterer, jo flere vil føle det samme om dig. Du får hvad du giver.

Hvad er dit mål i 2017?
Jeg tror jo ikke så meget på det her, med at sætte sig mål inden for en tidsbegrænset periode – man kan sgu næsten kun skuffe. Men altså, det kunne sgu da være meget fedt at lære, at placere et komma korrekt.
______

Xx A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments